2777
2789
عنوان

بهترین شیرخشک

343 بازدید | 24 پست

سلام.من به پسرم کمکی شیرخشک میدم.شیر خودمم میدم.ولی میخوام این شیرخشکی که میدم هم خوب و مقوی باشه.یه بار هیپ دادم که متاسفانه الان گرون شده ک ۲۰۰ هزینه شه.چه شیرخشکی بدم که هم وزن دهی خوبی داشته باشه هم مقوی باشه؟؟

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

چن ماهشه؟

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آپتامیل

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
۴ ماه و نیم

دختر من چهار ماه و ی هفتشه😍ولی به هیچ عنوان شیشه نمیگیره😏

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

[QUOTE=191112807]پسر منم شیشه نمیگیره  با قاشق و قطره چکون بهش شیرخشک میدم[/QUOTE

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
۴ ماه و نیم

Aptamilشماره دو نسبت ب بقیه شیرخشک ها غنی تره

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
[QUOTE=191112807]پسر منم شیشه نمیگیره  با قاشق و قطره چکون بهش شیرخشک میدم[/QUOTE

وای چقدر سخت شد😂😂 حالا ببلاک بگیرم یا آپتامیل؟ 😁