2777
2789
عنوان

بهترین شیرخشک

344 بازدید | 24 پست

سلام.من به پسرم کمکی شیرخشک میدم.شیر خودمم میدم.ولی میخوام این شیرخشکی که میدم هم خوب و مقوی باشه.یه بار هیپ دادم که متاسفانه الان گرون شده ک ۲۰۰ هزینه شه.چه شیرخشکی بدم که هم وزن دهی خوبی داشته باشه هم مقوی باشه؟؟

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

چن ماهشه؟

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آپتامیل

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
۴ ماه و نیم

دختر من چهار ماه و ی هفتشه😍ولی به هیچ عنوان شیشه نمیگیره😏

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

[QUOTE=191112807]پسر منم شیشه نمیگیره  با قاشق و قطره چکون بهش شیرخشک میدم[/QUOTE

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
۴ ماه و نیم

Aptamilشماره دو نسبت ب بقیه شیرخشک ها غنی تره

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
[QUOTE=191112807]پسر منم شیشه نمیگیره  با قاشق و قطره چکون بهش شیرخشک میدم[/QUOTE

وای چقدر سخت شد😂😂 حالا ببلاک بگیرم یا آپتامیل؟ 😁