2777
2789
عنوان

لنز رنگی

1268 بازدید | 16 پست

تو این ماه چند تا عروسی و جشن نامزدی دعوتم و تا حالا لنز استفاده نکردم چون مراسم طرف فامیلای شوهره میخوام همه جوره عالی بشم به نظرتون لنز بزارم یا نه عروسی خودم بزارم چیکار کنم؟؟؟

منم قصد خرید لنز طبی دارم

ی عده میگن بده ی عده میگن خوبه

بنطرم مارکو رنگ توحه کن

عالی میشه

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

از چشمای خودت بدت میاد؟ 

ب نظرم رنگ چشمای هرکسی خیلی خوبه و اصلنم نیازی ب لنز نیست..

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار

ولی رنگ قشنگه رو نگه دار برا جشن خودت

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

لنز خزه الان همه خودشونن 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

اگه میخوای بزار اما مواظب باش یا گرون و اصل معتبر بزار یا نزاری بهتره وگرنه مثل چندتا از فامیل هام چشمت اب میده و نمیتونی تا ی مدت ببینی و ....

مارک دهب خوبه شیخ خوبه لابلا خوبه اناستازیا خوبه اما دهب بهتره هم حدودا دویست تومانی داره هم پانصد تومانی البته تقریبا انقد

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
لنز بزار ولی ارایشت جوری نباشه سنت و بالا نشون بده چند سالته اگه سنت کمه ی آرایش دخترونه شیک بزن ...

کلا اهل آرایش نیستم جشنی هم برم یه ریمل و رژ و مداد داخل چشم همین 

18 سالمه

اگه میخوای بزار اما مواظب باش یا گرون و اصل معتبر بزار یا نزاری بهتره وگرنه مثل چندتا از فامیل هام چ ...

چشمم ضعیفه میخوام برم چشم پزشکی هم برای زیبایی باشه هم دیگه عینک نگیرم چون عینک ندوست

چشمم ضعیفه میخوام برم چشم پزشکی هم برای زیبایی باشه هم دیگه عینک نگیرم چون عینک ندوست

اها

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂
مشکلی پیش نیومد انقدر از عوارض  میگن آدم میترسه در روز جند ساعت استفاده میکنین؟

ن دیگ هرروزاستفاده نمیکنم

بعععضی وقتا واس بیرون میزاشتم

واس جشنواینام همیشه..الانک دیگ کروناس

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️