2789
عنوان

ناپدری 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 24 پست

اره همیشه ناپدری و نامادری بد نیستن ریدم کسی رو که هم پدر و هم مادرش گذاشتن رفتن نامادریش نگهش داشته ایشالا که رابطتتون خیلی خوب میشه❤🥺

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

ناپدری دیدم خیلی خیلی مهربونه ولی خب به جنس طرفت بستگی داره خوش برخورد باشه یا بد برخورد بدزات یا خوشزات 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

.چون برادر من فوت کرده.همسر برادرم ازدواج مجدد کردن. وبرادرزاده ام با ناپدری اصلا نتونست کنار بیاد.البته نا پدریش هم خیلی یخت گیر بود.وگیرهای الکی بهش میداد.بخاطر همین اصلا با هم خوب نیستن

میشه عزیزم  من دارم و شده

تاپیک واس خیلی وقت پیشه نمیدونم چرا بروز شده  

بله اما بنظرم به طور کلی پدر و مادر واقعی آدم و ارتباطی ک انسان از تولد باهاشون پیدا میکنه خاص تره.

:))))

من خودم دو ماه ک مادرم ازدواج کرده، ی هفته پیش رفتم خونه شون ، اصلا احساس غریبگی نمی‌کردم چون اخلاق ناپدریم خوب بود باهام ، ولی چون وقتی کوچیک بودم بابامو از دست دادم نمی‌فهمم محبت پدرانه یعنی چی و نمی‌تونستم بهش بگم بابا