2777
2789
عنوان

دوستی طولانی

249 بازدید | 28 پست

سلام میشه کسایی که تجربه دوستی طولانی قبل ازدواج رو داشتن و به هم رسیدن بیان بگن چجوری ترس نداشتن از طولانی شدنش وابستگی یوقت بهم نرسن...و اینکه سنشون از ۲۴ ۲۵ بالاتر اگر رفته نگرانی نداشتن؟

به قصد ازدواج دوست نشده بودم باهاش 

واسم اصلا طولانی شدنش مهم نبود چون شناختم بیشتر میشد 

از بخت بد من شیش ماه بعد اومد منو گرفت جدی جدی:)))))

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ونیم سال باهاش دوست بودم وقتی گفتم من خواستگار دارم سنمم داره میره بالا بعد اونهمه عاشقتم نفسمی میمیرم برات گفت جلو ازدواجتو نگرفتم منم تموم کردم باهاش سنتی ازدواج کردم

سه ونیم سال باهاش دوست بودم وقتی گفتم من خواستگار دارم سنمم داره میره بالا بعد اونهمه عاشقتم نفسمی م ...

با اون وابستگی چیکار کردی؟ الان راضی ؟ یا هنوز تو فکر اونی بازم

من ،نه نگران نبودم از اول هدف و قصدمون ازدواج بود

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
با اون وابستگی چیکار کردی؟ الان راضی ؟ یا هنوز تو فکر اونی بازم

خیلی اولاش اذیت میشدم خیلی گریه کردم ولی تموم میشه یکی مادرش میمیره دیگه ازمادر عزیزتر که نداریم بالاخره یادش میره نه بنظرم عشق واقعی یبار اتفاق میفته اونم برادمن عشق واقعی بود نامزدمو دوست دارم صدبرابرم بهتر ازاونه ولی عاشق نیستم مثل اون که عیباشو نبینم میتونم عیباشو ببینم این یکم اذیت میکنه

من۱۴سالم بود ک همسرم درخواست دوستی کردازاونجا ک خیلیارودیده بودم ک ازشکست عشقی واینجورحرفامیزدن من بهش دل نبستم وپیش خودم میگفتم باشه براسرگرمی ک خب تفکرم اشتباه بودواصلا رابطه خوب نیس

۴سال باهم بودیم تواین۴سال همیشه خدامن طلبکاربودم وبایدحرف حرف من میشد چون میگم ک بهش دل نبسته بودم ک بخام دلم براش بسوزه واگه قهربودیم اون میومدبراآشتی وهمیشه خدابراکادومیگرف دریغ از ی هزارتومنی ک من براش خرج کنم تااینکه۱۸سالم شدواومدخواستگاری مثل کسایی باهاش رفتارکردم ک اصلانمیشناختمش و بعددیدم برای زندگی خوبه قبول کردم ولی الان عاشقشم وبادنیاعوضش نمیکنم شکرخدازندگیمونم بدنیس

چندسال دوست بودید چند سالگی ازدواج کردب

۸ سال ۲۳ سالگی

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori