2777
2789

چون همشون بچه ننه هستن 😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به دلیل اعتمادشوک به مادرشون و احساس دین و وظیفه ای که مادر تو بجه هاش ایجاد میکنه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

از نظر روانشناسی بعضی ها وقتی توی تنگنا قرار میگیرن و نمیتونن مشکلشون رو حل کنن اصولا یه نفر سوم رو وارد رابطه میکنن

به اصطلاح * مثلث سازی* میکنن

و اون نفر سوم معمولا کسیه که تاییدشون میکنه

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

نمیدونم#  

#بچه_ننه_نیستم

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
چون بعضی مادرا دایم با حس عذاب دادن به بچه ها بزرگشون میکنن و یه وابستگی مریض گونه به وجود میارن

متاسفانه موافقم، مثل مادرشوهر من ، اوایل مادرشوهرم بهم میگفت، پسرم تکیه گاه منه ستون زندگیمه!!  متاسفانه پسرش رو با شوهرش اشتباه گرفته بود! و با عذاب وجدان بچه هاش رو بزرگ کرده بود... یواش یواش این تغییر فکر رو در شوهرم ایجاد کردم که مرد و زن ستون زندگی هم هستن نه برای بقیه!

چکارشون کنیم

با حرف زدن با آرامش با همسر، با دوست بودن با همسرتون ، عجله هم نداشته باشید همسرتون ۲۰-۳۰ سال با مادرشون اینجوری بزرگ شدن پس سعی نکنید ۱ ساله عوض شه، من رفتارهای اشتباه مادر شوهرم رو به شوهرم با شوخی میگم ولی زیادم کش نمیدم یا دعوا نمیکنم، البته شوهر من شوخه و جنبه داره گاهی خودشم میخنده (قبلا اینجوری نبود فک میکرد توهین میکنم اما دیگه گیر نمیده خودشم گاهی میخنده باهام).

بازم تاکید میکنم با همسرتون اول دوست باشید، اینجوری زندگی توام با آرامش هم دارید