من خودم میزنم ولی خانواده شوهرم خیلی میترسن هی میگن میترسیم بزنیم نمیدونم چرا از این حجم از ترس بدم ...
علتش شایعات فضای مجازیه و یک عده که به عمد میخوان بقیه رو بترسونند که کاسبی خودشون کساد نشه،مثل تبریزیان و پیروانش
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
من خودم میزنم ولی خانواده شوهرم خیلی میترسن هی میگن میترسیم بزنیم نمیدونم چرا از این حجم از ترس بدم ...
باید هم بدت میاد. مردم دچار تئوری توطئه شدن. یکی نیست بهشون بگه از شیر که از فروشگاه میخریم تا تموم خوراکی ها و تموم داروها نمیدونیم دقیقا چین ولی اعتماد داریم و مصرف میکنیم. مشکلشون با این یه مورده که اینقدر حیاتیه😶