2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیزنم چند بار تو خبرگزاری ها خوندم که چند تا خانوم هشتاد ساله زده بودن کارشون کشیده بود به بیما ...

ربطی به واکسن نداره. بعد واکسن هم تا یک ماه تا چند ماه باید رعایت کرد تا بدن مقاوم بشه.... ممکنه طرف از قبل کرونا تو بدنش بوده و ارتباطی به واکسن نداره. پیج دکتر کی و دنبال کن مطالب مفید میذاره 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
به بچه ها هم میزنن؟زیر۲سال

فعلا تا 18 سال و میزنن و اعلام کردن 

تا قبل عید تمامی تا 18 سال میزنن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
کسی میدونه مردم عادی از کی واکسینه میشن؟؟ ممنون میشم یکی جواب بده

طبق تاریخ تولد افراد سالم از مهر نوبت میشه 

... معلم ها اساتید دانشجو ها سرباز ها بیمار ها تا شهریور همه میزنن. بعدش میشه افراد سالم و طبق گروه سنی