2777
2789
عنوان

بی حوصلگی

185 بازدید | 20 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد الان یه مدتیه که بعد از اتمام درسم ، مدام توی خونه بودم همش و کلا جای خاصی هم نرفتم و کاره خاصی هم نکردم.

بعد مثلا از صبح تا شب بیشتر اوقات توی اتاقم تنها هستم و گاهی میرم بیرون توی اتاق پذیرایی که یه فیلمی ببینم یه یکم پیش خانواده بشینم.

بعد کلا مادره من یه مدتیه که به شدت مریض حاله و اکثرا همینطور حالش بده و مثلا من که یکم میرم پیشش میشینم و یکم صحبت میکنم ، کلا شدیدا اعصابش میریزه بهم و عصبی میشه و میگه برو حوصله ندارم.

احه من پدر و برادرمم اکثرا خونه نیستن ینی من هستم و مادرم و خواهرم و هیچ دوستی هم ندارم که برم باهاش بیرون.

کلا انقدر تنها توی اتاق میشینم دیگه دق مرگ دارم میشم و یکمم که میرم پیش مامانم ، فوری میگه اعصابم داره بهم میریره

کسی بوده چنین تجربه ای داشته باشه؟

شما چه پیشنهادی میدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دانشگاه نرفتی؟ اگه نرفتی سعی کن بشینی برای کنکور بخونی ، اگه نه ، میتونی کلاس هنری بری و یا یه هنری که علاقه داری ( حتی بصورت مجازی) یاد بگیری مثلا نقاشی، خیاطی و یا هر هنر دیگه ای که دوست داری یا موسیقی که علاقه داری، سعی کن کتاب های خوب بخونی ، و میتونی کلاس زبان بری حتی مجازی اش هم خیلی عالیه،....خلاصه از این فرصت ها یی که داری به جای بیکار نشستن و بی هدف بودن نهایت استفاده رو ببر و برای خودت برنامه داشته باش ...حتی اگه شرایطت مناسبه میتونی بری سر کار.

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

آره منم همینطور بودم تقریبا بعد درسم ،از همینجاها شروع شد و الان وضعیت روانی خوبی ندارم ،بیکاری خیلی بده و میتونه آدم و واقعا از پا بندازه ،اصلا فکرشو هم نمیکردم ممکنه کار به اینجاها بکشه...

فقط بهت میگم هر جوری میتونی از همین اول جلوشو بگیر و مشغول شو چون هرچی بیشتر بگذره سختتر میشه

دانشگاه نرفتی؟ اگه نرفتی سعی کن بشینی برای کنکور بخونی ، اگه نه ، میتونی کلاس هنری بری و یا یه هنری ...

دانشگاه رفتم عزیزم

گاهی اوقات هم خودم یکم زبان میخونم یا کتابای مختلف میخونم

ولی احساس میکنم هیچ چی درست نیست😔

دانشگاه رفتم عزیزم

خب خوبه که، چرا دوست برا خودت پیدا نکردی تو این مواقع رفاقت بیشتر کارسازه 

میتونی دوباره درس بخونی برا ادامه تحصیل 

یا سرکار بری

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
خب خوبه که، چرا دوست برا خودت پیدا نکردی تو این مواقع رفاقت بیشتر کارسازه  میتونی دوباره درس ب ...

عزیزم راستش دوست ۲ تا پیدا کردم

ولی هیچکدوم اصلا اهل بیرون رفتنو این کارا نیستن.

ینی در حد همین تلفنی صحبت کردنن فقط

خب عزیزم شما ینی مثلا کار پیدا نکردین؟

نه دنبالش هم نرفتم ،اوایل تو فکرش بودم که بعد کم کم فکرش هم از سرم افتاد 

تو خونه بودم و بیکار ،زمینه روانی هم داشتم خلاصه درگیر شدم و هستم ،افسردگی درگیری های ذهنی استرس و اضطراب 

نه دنبالش هم نرفتم ،اوایل تو فکرش بودم که بعد کم کم فکرش هم از سرم افتاد  تو خونه بودم و بیکار ...

ای بابا

پس شما هم تقریبا مثل من شده مشکلتون

گلم به روانشناس مراجعه نکردید؟

من مراجعه کردم ولی فایده نداشت