میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید؟خیلی به دعاهای شما احتیاج دارم دعا کنید از پسش بربیام
خیلی دلم گرفته و نمیتونم با هیچکسی در موردش حرف بزنم ولی اگه میشه منو از دعای خیرتون بی نسیب نذارید...
چقد خوبه که شما هستید وقتی میام تاپیک میزنم حس میکنم دارم با یه جمع از دوستای خوبم حرف میزنم همیشه هروقت کمک خواستم وقتی مشکل داشتم وقتی دلم گرفته بود شماها بودید خیلی خوبه که هستید🥺💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کنکورم..ازدواجم بارداریم..کلا همش گریه کردم از وقتی به دنیا اومدم همش بد بیاری
با اینکه دختر خوبیم
۶, ۷ماهه اقدامم نشده..تنبلی دارم
اعصابم خورده خیلی بچه دوس دارم
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
توزندگیمکلا از همون اول بدشانسی اوردم کنکورم..ازدواجم بارداریم..کلا همش گریه کردم از وقتی به دنیا ...
عزیزم تو داری میگی از اول بدشانسی اوردم اخه این چه حرفیه چرا به چیزای خوب فک نمیکنی بخدا اگه جای من بودی از زندگی استعفا داده بودی من شرایطم خیلی سخته ولی بازم کم نمیارم بازم میگم من از پسش برمیام ولی خب دیگه هرچیم باشه دله دیگه بعضی وقتا میگیره بعدشم بارداری رو خیلی سخت نگیر قشنگ معلومه سرشار از استرس و انرژی منفی هستی استرس خودش مانع اصلی بارداریه خیلیا هستن که سالهاست تو اقدامن ولی امیدشونو از دست ندادن توم به این زودیا امیدتو از دست نده عزیزم❤
عزیزم تو داری میگی از اول بدشانسی اوردم اخه این چه حرفیه چرا به چیزای خوب فک نمیکنی بخدا اگه جای من ...
🌹🌹🌹🌹ممنون..آخه همش دوروبریام باردار شدن
حس بد دارم ازینکه انگار خدا آفریدهمنو که عذابم بده
چون تا ما اقدام کردیم همه فک و فامیل باردار شدن بچه هاشونم دنیا اومد
خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اصلا به دورو بریات اهمیت نده عزیزم اونا زندگیه خودشونو دارن شما زندگیه خودتون ایشالا که توم هرچه زود ...
ان شالله
اینو یادت باشه که باید خودتم برای حال خودت تلاش کنی عزیزم ازته دلم از خدامیخوام که با یه بی بی چک مثبت زندگیتو سرشار از شادی کنه ولی اول از همه باید ارامش داشته باشی و از استرس دوری کنی
اینو یادت باشه که باید خودتم برای حال خودت تلاش کنی عزیزم ازته دلم از خدامیخوام که با یه بی بی چک مث ...
از بچگیم استرسی بودم.بابامم استرسی بود بیماری قلبی داشت
ان شالله باردار شدم تگت میکنم بیای 😍🥰
عزیزدلم سعی کن استرستو کنترل کنی نمیدونم چرا حس خوبی بهت دارم ایشالا که زودی باردارمیشی❤
😍😍😍🥰🥰🥰ممنونم😘😘😘😘