2777
2789
عنوان

خارش واژن

2307 بازدید | 49 پست

سلام ببخشید من بخاطر عفونت معده م انتی بیوتیک میخورم یدوره ی 14روزه اول عید خوردم الان هم چندروزه میخورم عذر میخوام واژنم شدید خارش و گاهی سوزش داره .نگرانم کرده ربطی به انتی بیوتیکا داره؟ اموکسی سیلین بیسموت و کلاریتمایسین میخورم قبلا هم دوتای اولیو با متدونیدازول . چکار کنم باید برم دکتر؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربط داره به نظرم ، منم برای حساسیت و عفونت احتمالی سینوس میخوردم همن کلاریت رو‌که میگی تو عید عفونت شدید واژن گرفتم و خارش ، نمیدونم ربطی داشت با نه اما سرچ که کردم نوشته بود بعضی از آنتی بیوتیک ها باکتری های مفید واژن رو از بین میبرن باعث میشه سریع عفونت بگیری تا الانم که تاپیک رو بخونم نمیدونستم‌ واسه اونه یا نه الان مطمعن شدم

ربط داره.باکتری های مفید واژنت از بین رفتن.زمینه برای فعالیت میکروب های فرصت طلب(قارچها و باکتری های مضر)فراهم شده

توصیه من به شما:رعایت بهداشت شدیییییید.شست و شو با ژل بانوان و بعدش هم زدن پماد تریامسینولون ان ان هست.روزی دو بار بزنید.تمام

لایک نکنید عزیزان🌹🙏
هرچی میشه همینو میذاری    

دوسدارمت پیگیرمی   

نه عکس زیاده اینو بیشتر دوسدارمش 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
ربط داره.باکتری های مفید واژنت از بین رفتن.زمینه برای فعالیت میکروب های فرصت طلب(قارچها و باکتری های ...

عذر میخوام من مجردم و ژل تا حالا استفاده نکردم مضر نیست؟ تند تند عوض میکنم پمادرو ندارم فردا باید تهیه کنم چیز خطرناکیه؟لازمه برم دکتر؟

اهان .شما رفتید دکتر بابتش؟یا خودش خوب شد؟

نه خودش خوب شد یعنی دیگه نخوردم قرص هارو ، بعدش با ژل شستشو روزی دو بار شستم روزی سه ،۴ بارم شرتمو عوض کردم  بعد سه چهار روز خوب شد ، ولی اصلا خیلی بد بود