2777
2789
هر چن روزیبار انجام بدین تا به خواسته تون برسین. اون حس رو هم همیشه باید داشته باشین. مثلا باید همیش ...

ببخشید من نتونستم خوب متوجه بشم حس کنم ک دارم پیشش زندگی میکنم ولی تصویر سازی نکنم ؟ 

چه جوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطور دوطرفه هست ولی نمیشه

دو طرفه خیلی راحت تره حداقل ۹۰ درصد امکانش هست درست بشه ،اگر رابطتون کات شده باید ویژگی های مثبت اون شخص رو بنویسید و با حس خوب هر روز بخونید تا ۴۰ روز وابسته هم نباشید اصلا به هدفتون ،که بگید چرا نمیاد چرا پیام نمیده اصلا چکش نکنید چون ارتعاش منفی میفرستید کاملا ریلکس و رها باشید باور قوی داشته باشید که برمیگرده، تو طول روز هم به خاطرات خوبتون فقط فکر کنید اصلا به ویژگی های منفی و دعوا و این چیزا فکر نکنید ،در کل باید حس کنید اون شخص الان کنارتون هست و حسش کنید این طوری جذب میشه اگرم نشد یه شخص دیگه با همین ویژگی ها جذبتون میشه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
ببخشید من نتونستم خوب متوجه بشم حس کنم ک دارم پیشش زندگی میکنم ولی تصویر سازی نکنم ؟  چه جوری& ...

مثلا اون احساس خوووووب و آرامش رو که در کنار عشقتون دارین رو باید توی خودتون زنده کنین.

نباید مثلا تصویر سازی کنین که الان عشقت کنارته و مثلا داری باهاش ناهار میخوری.

نمیدونم دیگه چجوری بگم که متوجه ش شین

دو طرفه خیلی راحت تره حداقل ۹۰ درصد امکانش هست درست بشه ،اگر رابطتون کات شده باید ویژگی های مثبت اون ...

کات نیستیم قرار بود ازدواج کنیم خانواده اش نذاشتن و ایشونم دیگه حرفی نزد

مثلا اون احساس خوووووب و آرامش رو که در کنار عشقتون دارین رو باید توی خودتون زنده کنین. نباید مثلا ...

فهمیدم 😍 ببخشید ک اینقد سوال میپرسماا میدونم از دسم الان عصبانی شدی ولی این اخریشه بنظرت اگ این کارای ک گفتین رو انجام بدم بهش میرسم ؟🥺

بعضی وقتا میگم ک دوسم داره بعضی وقتا میگم ک ..  نمیدونم راسش  یعنی نمیشه ؟

عزیزم شما اگر رابطه نداشتید باهم و شک دارید از حسش باید ویژگی هایی که توی این شخص دوست دارید یا حسی که بهتون میده اونو بنویسید دقیق تجسم کنید باهمید سعی کنید اصراری روی این شخص نداشته باشید چیزایی که توی رفتار و ظاهر این شخص خوشتون میاد بنویسید و تجسم کنید با حس خوب یا میاد پیشنهاد میده اگرم نیومد یکی دیگه با همین ویژگی ها میاد 

عزیزم شما اگر رابطه نداشتید باهم و شک دارید از حسش باید ویژگی هایی که توی این شخص دوست دارید یا حسی ...

میشه درخواست دوستی بدم و کامل براتون توضیح بدم ؟ میترسم اینجا اشنا باشن بشناستم 🥺

کات نیستیم قرار بود ازدواج کنیم خانواده اش نذاشتن و ایشونم دیگه حرفی نزد

همین تکنیکا که گفتم خوبه ،پاکسازی هم میتونید انجام بدید ،البته برای این که صد در صد جواب بگیرید طرفتون برگرده کامل و اصولی یاد بگیرید خیلی بهتره این طوری احتمالش کمه نتیجه بگیرید

فهمیدم 😍 ببخشید ک اینقد سوال میپرسماا میدونم از دسم الان عصبانی شدی ولی این اخریشه بنظرت اگ این کار ...

چرا عصبانی شم عزیزم😂😂😂

بله عزیزم بهش میرسین و اگه بودن با ایشون به نفعتون نباشه یکی دیگه که عاشق اون هم میشین وارد زندگیتون میشه که. نقائص این یکی رو نداره. موفق باشی عزیزم.

واسه منم دعا کن که مشکلم حل شه 😙