2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسیی ک میخاین کمکم کنین 😍  مهم ترینش جذب کسیه ک دوسش دارم  میشه کمکم کنین اجی

خواهش میکنم عزیزم ،علاقه دو طرفس یا فقط از طرف شماست؟ چون اگر یک طرفه باشه امکانش نیست یا خیلی کمه

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛
من استفاده کردم و نتیجه هم داد ولی نمیشه خلاصه اش کنم توی دوتا جمله به شما بگم چیکار کنید...

ببخشید شما از چه کانالی گرفتید؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
خوب خلاصش نکنین بگین توروخدا بخدا به کمکتون نیاز دارم اجی 

آجی نیستم😊

جذب چی رو میخواید؟باور کنید یه سایت ده دیقه بیشتر طول نمیکشه مطالعه اش خیلی هم کامل تر از من میگه ولی اگه بازم اصرار دارید چشم میگم

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
بله عزیزم. اول خواسته تون رو مینویسی. مثلا من میخوام به عشقم برسم. بعد یه جمله شکر گذاری به زب ...

اجی یعنی اگ درس انجام بدمش واقعا بهش میرسم ؟/ 

و اینک قانون اخر همین حسیه ک میگین 

و اینک تا کی ادامه بدیم نوشتن و شکر گذاری رو ؟

ببخشید شما از چه کانالی گرفتید؟

منظورتون از کانال چیه؟

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊
آجی نیستم😊 جذب چی رو میخواید؟باور کنید یه سایت ده دیقه بیشتر طول نمیکشه مطالعه اش خیلی هم کامل تر ...

ببخشین 

ن ن زحمت نکشین ادرس سایت و بگین من خودم میرم میخونمش

ببخشین  ن ن زحمت نکشین ادرس سایت و بگین من خودم میرم میخونمش

قانون جذب سرچ کنید(مطالبشون اکثرا یکیه فرقی نداره)

خواهش میکنم عزیزم ،علاقه دو طرفس یا فقط از طرف شماست؟ چون اگر یک طرفه باشه امکانش نیست یا خیلی کمه

بعضی وقتا میگم ک دوسم داره بعضی وقتا میگم ک .. 

نمیدونم راسش 

یعنی نمیشه ؟

اجی یعنی اگ درس انجام بدمش واقعا بهش میرسم ؟/  و اینک قانون اخر همین حسیه ک میگین  و این ...

هر چن روزیبار انجام بدین تا به خواسته تون برسین. اون حس رو هم همیشه باید داشته باشین. مثلا باید همیشه تصور کنین که همسر عشقتون شدین و با ایشون دارین زندگی میکنین.

منظور تصور کردن و تصویر سازی نیستااااا. اشتباه نکنین!

منظور فقط اون حس خوشاینده