2777
2789
عنوان

خواستگار من برا دختر عموم:/

1029 بازدید | 61 پست

من اصفهان زندگی میکنم بختیاریم 

رفتیم آرایشگاه خانوم آرایشگر منو دید خواستگاری کرد برا پسرش 

پسره هم گفتن مهندس عمران و خونه هم داره و نمایشگاه ماشین و عکسشم دیدم به دلم نشست بدجووور یعنی من تازه شکست عشقی خوردم و فکر میکردم دیگه هیچکسیو نمیتونم تو زندگیم راه بدم اما این خیلی به دلم نشست هم زبون خودمونم هست با درس و دانشگاه و کار و این چیزام مامانش گفت مشکل نداریم کمکتم میکنیم تا تهش بری

مامانم گفت نه:/

ولی یه دختر برادرشوهر دارم اونو معرفی میکنم باتون یعنییی سوختما حالا قرار یه روز بریم بیاریمش اصفهان ببیننش نمیدونم چجوری به مامانم بگم پسر رو میخوام 😬

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی مامانم دختر عمومو بهشون معرفی کرد:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

خوب خجالت میکشم به مامانم بگم:/

یکم خانوادمون بستس از این لحاظا یعنی اونجوری راحت نیستم با مامانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40