2777
2789
عنوان

دیگه تحمل ندارم

191 بازدید | 10 پست

10 ساله زندگی مشترکم رو شروع کردم یه بچه5 ساله دارم. شوهرم تن به کار نمیده. 2 روز میره 5 روز نمیره. تاحالا به زور زندگیمون رو پیش بردم و جلوی همه جوری تظاهر کردم که همه چیز خوبه . ولی دیگه بریدم. توی این گرونی با یه بچه آخه چطوری با این مرد سرکنم. احساس میکنم دارم عمرم رو حروم میکنم. دیگه اینقدر باهاش  سروکله زدم خودم ازبین رفتم.نمیدونم چیکارکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اول سر مغازه یکی کار میکرد. از اون موقع تاحالا دست به هرکاری زد هرجایی رفت چند وقت کوتاه موند اومد بیرون. خیلی شکستم ازغصه داغون شدم ولی یه جا نمیمونه. خیلی خسته شدم نمیدونم چیکار کنم که یه کم به خودش بیاد

عزیزم کاره خوبی نکردی ریختی تو خودت ! اگه با اخلاقای دیگه شوهرت اوکی هستی و فقط با بی پولیش مشکل دار ...

وقتی میبینم همه بعد من ازصفر شروع کردن و خیلی پیشرفت کردن چطوری میتونم تحمل کنم این مدل زندگی کردن رو. بچم باید حسرت یه اتاق و تخت و کمد رو بااین سن کم داشته باشه ولی پدرش به فکر محیاکردن براش نباشه? بعضی وقتها فکر میکنم که با به دنیا اوردنش درحقش ظلم کردم

وقتی میبینم همه بعد من ازصفر شروع کردن و خیلی پیشرفت کردن چطوری میتونم تحمل کنم این مدل زندگی کردن ر ...

خب چرا همینا رو به همسرت نمیگی؟ زمانی که فک میکنی شرایط خوبه باهاش صحبت کن. یا از حسرت های بچت بهش بگو. شاید به خاطر بچتون  به خودش بیاد. انشالله همه چی درست میشه امیدوار باش 💙

Tᴜʀᴇ ʜᴀᴘᴘɪɴᴇss ɪs ᴡʜᴇɴ ᴡᴇ ᴀʀᴇ ʜᴀᴘᴘʏ ᴡɪᴛʜ ᴏᴜʀsᴇʟᴠᴇs

میگم باهاش صحبت میکنم همش میگه یه کم بگذره. بهانه میاره .. میره سرکار چندروز نمیمونه ایراد میگیره. من تا کی جوونی خودم رو پای این آدم بذارم. بچم گناه داره. احساس میکنم عمرم بدون هیچ  زندگی کردنی داره همش به حرص و جوش تموم میشه دارم نابود میشم. تاکی میتونم ادای خوشبختی دربیارم

وقتی میبینم همه بعد من ازصفر شروع کردن و خیلی پیشرفت کردن چطوری میتونم تحمل کنم این مدل زندگی کردن ر ...

عزیزم طلاق بگیری که بدتر به بچت آسیب میزنی ؛ بچه میمونه وسط حداقل صبر کن بچت بزرگ شه دیگ بچه نیار اگه شوهرت باز درست نشد طلاق بگیر