2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 69 پست
بله ،تحت درمانم و یه کپسول رو مصرف میکنم پاپم خوب بوده 

عزیزم داخل واژن بوده یا بیرونش؟؟ چه شکلی بودن؟ من یه چیزی شبیه به جوش رنگ پوست بیرون واژنم دارم ک درد و اینام نداره. ینی زگیله؟ 

🖤
من فردا میرم دکتر تا مشخص بشه چیه میشه برای این که خیالم راحت بشه بگین قیافشون و رنگشون و تعدادشون چ ...

برا من بیرون نریخته بود ، 

بعضیا دونه میزن یا حالت گل کلم هست

بعضیا بدون دونه و ‌‌‌‌... 

جای نگرانی نداره 

به بچت هم اسیبی نمیزنه 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم 6سال هست چیزایی شبیه زگیل روی آلتش داره ولی تعدادش زیاد نشده تو این مدت رنگشونم قهوه ای هست. ش ...

میتونه داخل واژن هم بزنه گلم.علایم خاصی نداره فقط از لحاظ ظاهری علایم داره عزیزم.شوهرتونو ببرین اورولوژیست حتما تا بفهمین اون دونه ها چین.زگیل حالت گوشتی داره.و اینکع رو بعضی بدنها علامت ظاهری و خاصی نداره

اگه زگیل باشه من چیکار کنم 😭😭😭😭میگن چند سال طول میکشه خوب بشه😭😭

ببین جانم ب سیستم دفاعی ربط داره ینی اگر قوی باشه بدن دفع میکنه فقط دو نوعش هس ک خطرناکه برای خانم ها ک باید قبلش واکسن گارداسیل در سه نوبت زده شه.چرا شوهرتو نبردی متخصص پوست یا اورلوژیست؟؟

عزیزم داخل واژن بوده یا بیرونش؟؟ چه شکلی بودن؟ من یه چیزی شبیه به جوش رنگ پوست بیرون واژنم دارم ک در ...

ببین برا من بیرون نزده بود ( زبان ساده تر بگم  

اول اینکه پاو اسمیر hpv دادم و نوع پر خطر ۱۶،۳۱ رو داشدم 

چون دونه نداشتم با دوربین معاینه کرد صورتی شد رحمم درگیر بود ،گفت با پاپ و دارو کنترل کن 

یه سال تا دو سال طول میکشه از بین بره 

اما من ۷ ماه گذشت و پاپم خوب در اومد 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز