2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 69 پست
فردا برو پیش متخصص پوست یا زنان.در صورت نیاز ،تست پاپ اسمیر و نمونه برداری میکنن.و اینکه منکنه شوهر ...

اره من تو نت خوندم زگیل شبیه گل کلمه ولی این اینشکلی نیست سوزش درد خارش هم ندارم همین امروز هم متوجه شدم  خیلی هم حالت صاف دارن گل کلمی نیستن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون زگیل تناسلی فقط از رابطه جنسی  منتقل میشه😐

نه همچین چیزی نیست 

امکان داره یه بچه هم بگیره یعنی اونم اره....

چند سالی روندش طول میکشه تا خودشو نشون بده

بی اطلاع حرفی نزنید که تهمت میشه 

ژیلت

اب کثیف 

سنگی که توی سونای بخار هست همه میشینن روش

اپلاسیون 

😒😒 بازم خودت سرچ کن عهد بوق نیستیم که 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
نه همچین چیزی نیست  امکان داره یه بچه هم بگیره یعنی اونم اره.... چند سالی روندش طول میکشه تا ...

گلم اصلی ترین راهش اینه.من خواهرم توو این بخش کار میکنه.تماس جنسی و رابطه اورال و بوسیدن دهانی هم میشه.لیزر و استخر و اینا هس ولی در حد تئوریه.

چون اصلی ترین راهش تماس جنسی و سک.س هس گلم.بقیه موارد مثل لیزر و استخر در حد تئوریه.

منم تو مجردی داشتم ولی الان خودشو نشون داد رابطه ای هم نداشتم خواهشا الکی چیزی نگید 

حتی هنوز علمش اونقد پیشرفت نداره که نشون بده کی اول داشته 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
منم تو مجردی داشتم ولی الان خودشو نشون داد رابطه ای هم نداشتم خواهشا الکی چیزی نگید  حتی هن ...

این حرفا رو ول کنین همیشه هستن کسایی که دنبال یکی برای خالی کردن عقده هاشون باشن الان من یهویی از کجا در اوردم حتی ممکنه تو ارایشگاهی جایی....

الان شما برای درمان اقدام کردین ؟ چی شد

فردا برو پیش متخصص پوست یا زنان.در صورت نیاز ،تست پاپ اسمیر و نمونه برداری میکنن.و اینکه منکنه شوهر ...

همسرم 6سال هست چیزایی شبیه زگیل روی آلتش داره ولی تعدادش زیاد نشده تو این مدت رنگشونم قهوه ای هست. شرمنده ام ک کامل توضیح میدم. چون میترسم منم زگیل گرفته باشم ازش. ولی من بیرون واژنم هیج چیز مشکوکی ک نشونه زگیل باشه ندارم. علائمش تو خانم ها چیه عزیزم؟ شما میدونید؟ دارم از نگرانی میمیرم. چند وقتی هم هست حین رابطه داخل واژنم یه نقطه خیلی ریز درد میگیره و آزار دهنده اس دردش. ولی آینه گذاشتم ببینم چیزغیر عادی ندیدم. 5شنبه وقت دکتر دارم ولی تا اون روز میمیرم از ترس

🖤
این حرفا رو ول کنین همیشه هستن کسایی که دنبال یکی برای خالی کردن عقده هاشون باشن الان من یهویی از کج ...

بله ،تحت درمانم و یه کپسول رو مصرف میکنم

پاپم خوب بوده 

بله ،تحت درمانم و یه کپسول رو مصرف میکنم پاپم خوب بوده 

من فردا میرم دکتر تا مشخص بشه چیه میشه برای این که خیالم راحت بشه بگین قیافشون و رنگشون و تعدادشون چجوری بوده دقیقا خیلی نگرانم مخصوصا سر اینکه حامله هم هستم