عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چون اصلی ترین راهش تماس جنسی و سک.س هس گلم.بقیه موارد مثل لیزر و استخر در حد تئوریه.
منم تو مجردی داشتم ولی الان خودشو نشون داد رابطه ای هم نداشتم خواهشا الکی چیزی نگید
حتی هنوز علمش اونقد پیشرفت نداره که نشون بده کی اول داشته
عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
فردا برو پیش متخصص پوست یا زنان.در صورت نیاز ،تست پاپ اسمیر و نمونه برداری میکنن.و اینکه منکنه شوهر ...
همسرم 6سال هست چیزایی شبیه زگیل روی آلتش داره ولی تعدادش زیاد نشده تو این مدت رنگشونم قهوه ای هست. شرمنده ام ک کامل توضیح میدم. چون میترسم منم زگیل گرفته باشم ازش. ولی من بیرون واژنم هیج چیز مشکوکی ک نشونه زگیل باشه ندارم. علائمش تو خانم ها چیه عزیزم؟ شما میدونید؟ دارم از نگرانی میمیرم. چند وقتی هم هست حین رابطه داخل واژنم یه نقطه خیلی ریز درد میگیره و آزار دهنده اس دردش. ولی آینه گذاشتم ببینم چیزغیر عادی ندیدم. 5شنبه وقت دکتر دارم ولی تا اون روز میمیرم از ترس
این حرفا رو ول کنین همیشه هستن کسایی که دنبال یکی برای خالی کردن عقده هاشون باشن الان من یهویی از کج ...
بله ،تحت درمانم و یه کپسول رو مصرف میکنم
پاپم خوب بوده
بله ،تحت درمانم و یه کپسول رو مصرف میکنم پاپم خوب بوده
من فردا میرم دکتر تا مشخص بشه چیه میشه برای این که خیالم راحت بشه بگین قیافشون و رنگشون و تعدادشون چجوری بوده دقیقا خیلی نگرانم مخصوصا سر اینکه حامله هم هستم