2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آزمایش مامانمه نمیدونس حاملس فقط تست مثبت بود فکر میکردیم الکیه آز داد ۶هزار بود

پس حداقل سه ماهشه فک کنم. ببخشید میشه بپرسم چند سالشه و چندتا بچه داره؟

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
پس حداقل سه ماهشه فک کنم. ببخشید میشه بپرسم چند سالشه و چندتا بچه داره؟

اره خودشم میگه تقریبا ۳ ماهه مامانم فکر کنم ۴۳ سالشه من بچه اولم که ۲۰ سالمه داداشم ۱۳ سالشه خواهر کوچیکم ۷ سالشه که باردار شده برا چهارمی اتفاقی بوده بارداریش

🤍
اره خودشم میگه تقریبا ۳ ماهه مامانم فکر کنم ۴۳ سالشه من بچه اولم که ۲۰ سالمه داداشم ۱۳ سالشه خواهر ک ...

خدا حفظتون کنه چ خبر بود آخه باید مواظب میشد. شما عکس العملتون چی بود حالا؟

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
خدا حفظتون کنه چ خبر بود آخه باید مواظب میشد. شما عکس العملتون چی بود حالا؟

منم منتظر بارداری خودم بودم یعنی همه منتظر بودن من باردار بشم🤣🤣بعد پریودامون عقب افتاد بی بی چک زدیم مال من منفی شد مامانم گف مال منم که منفیه صد در صد حیف  بی بی چک بعد رف با رنگ زرد اومد بیرون از دسشویی گف مثبته🤣🤣همگی شوکه شدیم یاد فیلم خجالت نکش افتاده بودیم🤣🤣🤣🤣ما میخندیدیم خودش گرررریه میگف من الان باید نوه دار میشدم چه خاکی بریزم سرم دیگه خیلی دلداریش دادیم که خواست خدا بوده نگران نباش و فلان الان یکم روحیش بهتر شده

🤍
اره خودشم میگه تقریبا ۳ ماهه مامانم فکر کنم ۴۳ سالشه من بچه اولم که ۲۰ سالمه داداشم ۱۳ سالشه خواهر ک ...

عزیزم 😍 مبارکتون باشه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

منم منتظر بارداری خودم بودم یعنی همه منتظر بودن من باردار بشم🤣🤣بعد پریودامون عقب افتاد بی بی چک زد ...

باز خوبه شما دلداریش دادین. خودتم ب زودی نینی دار بشی عزیزم 😚