2777
2789
یاد یکی افتادم😂😂

درد😐🤣

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذرت ، هویج ،مرغ یا کالباس ، خیارشور ، سیب زمینی آبپز .............

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

مرغ ابپز...سیب زمینی ابپز....تخم مرغ ابپز....خیار شور ابته من نگینی خورد میکنم چون رنده اب میندازه.....نخود فرنگی....سس مایونز....کمی ابلیمو و نمک و فلفل سیاه

انچه خوبان همه دارن تو یکجا داری 
یاد ایشون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پاک کن لطفا

چیز خوبیه ک پخشش هم میکنی؟

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
سیب زمینی، سینه مرغ، خیار شور، نخود فرنگی، هویجو سیر پخته شده، خامه صبحونه، سس مایونز، نمک فلفل، آبل ...

خامه صبحانه ؟ خوشمزه میکنه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔