نه نماز میخاد اگه نماز نمیخونی می تونی نائب بگیری
اگه تو زمان چله نماز صبمو نتونم بخونم بعد ظهر قضاشو بخونم مشکل داره؟
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام با اجازه استاتر یه سوال دارم من برای یه حاجتی نذر کردم یه دور کامل قرانو بخونم بعد الان میخام خ ...
نه فقط نیت می کنی و ختم قرآن فکر کنم رو یه هفته باید انجام بشه . یه ختم معروف داره بزن تو اینترنت برات میاد . برن ختم یک هفته ای قرآن کریم برای حاجت روایی
نه فقط نیت می کنی و ختم قرآن فکر کنم رو یه هفته باید انجام بشه . یه ختم معروف داره بزن تو اینترنت بر ...
ینی کلا روال ختم قران یه هفتس؟ وقتی نذر میکردم نگفتم یه هفته ای میخونم
لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲 به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشمگاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود 🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج
من نمیدونستم نشد که بخونم الان میتونم یه هفته ای شرو کنم بخونم؟ ببخشید انقد سوال میکنما 🤭