2777
2789
نه نماز میخاد اگه نماز نمی‌خونی می تونی نائب بگیری 

اگه تو زمان چله  نماز صبمو نتونم بخونم بعد ظهر قضاشو بخونم مشکل داره؟

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام با اجازه استاتر یه سوال دارم من برای یه حاجتی نذر کردم یه دور کامل قرانو بخونم بعد الان میخام خ ...

نه فقط نیت می کنی و ختم قرآن فکر کنم رو یه هفته باید انجام بشه . یه ختم معروف داره بزن تو اینترنت برات میاد . برن ختم یک هفته ای قرآن کریم برای حاجت روایی

نه فقط نیت می کنی و ختم قرآن فکر کنم رو یه هفته باید انجام بشه . یه ختم معروف داره بزن تو اینترنت بر ...

ینی کلا روال ختم قران یه هفتس؟ وقتی نذر میکردم نگفتم یه هفته ای میخونم 

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
خوش به حالت... منم دعا کن  امضات لایک داره❤

ایشالله همه حاجت روا بشن عزیزم 

اره یکی از مجرب ترین حتما برا حاجت روایی همینه

من نمیدونستم نشد که بخونم الان میتونم یه هفته ای شرو کنم بخونم؟ ببخشید انقد سوال میکنما 🤭

چجوریه؟ پریودی چیکار کنم؟

سلام عزیزم واسه چله حق شناس سوال پرسیده بودی یهو دیدم

یه خانومی هست سیده و مادر شهیده نائب میشه واسه چله حق شناس

من که دادم نائبم شدن و هفده روز بعد حاجت رو گرفتم گفتم معرفی کنم اگه بخوای

اگه تو زمان چله  نماز صبمو نتونم بخونم بعد ظهر قضاشو بخونم مشکل داره؟

تو چهل روز نباید گناه کنی اصلا

نائب بگیر

یه سیده هست مادر شهید مدافع حرم هست چله میگیره 

همه جا ۸۰۰ تا یه تومن میگیرن ایشون با ۲۵۰ نائب میشه