2789
عنوان

سرمایه گذاری

108 بازدید | 16 پست

سلام من راستش 2 میلیون پول میخوام سرمایه گذاری کنم به نظر شما اگه تجربه دارید این مبلغ رو البته چیز زیادی هم نیست کجا بهتره سرمایه گذاری کنم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم طلا میخریدم در حد پولم برا پس انداز

بله درسته اونوقت طلا شما تجربه ای دارید ممکنه دوباره بعد از چند سال بره بالا یا درکل چطوری میشه خرید که سرم کلاه نره؟؟

بهترین راه خرید طلاس  میتونی یه سکه پارسیان دو گرمی بگیری که الکی کارمزد و مالیات هم ندی  ...

اها درسته یعنی پس درکل مطمئنن طلا بلند مدت مثلا همین سکه پارسیان سود داره؟؟ من راستش صبرم بالاست و بلند مدت میخوام سرمایه گذاری کنم چند هست سکه پارسیان امکان کلاه برداری نداره؟؟

اها درسته یعنی پس درکل مطمئنن طلا بلند مدت مثلا همین سکه پارسیان سود داره؟؟ من راستش صبرم بالاست و ب ...

پارسیان از وزن ۵۰ صوت شروع میشه که خوب میشه همون ۶۰ تومن مثلا تا نهایت ۲ گرم که طلای ۱۸ عیاره وزنش هر چی بود ضرب قیمت تابلو میشه از جای معتبر بخر جایی که طلا فروش رو میشناسی و مجوز فعالیت داره

پارسیان از وزن ۵۰ صوت شروع میشه که خوب میشه همون ۶۰ تومن مثلا تا نهایت ۲ گرم که طلای ۱۸ عیاره وزنش ه ...

اها بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی با دو میلیون من حدودا چقدر میتونم بخرم؟؟

اها بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی با دو میلیون من حدودا چقدر میتونم بخرم؟؟

اگر حدود ۱۰۰ یا ۲۰۰ بزاری روش فکر کنم یه ۲ گرمی میشه خرید تو گوگل سرچ بزن قیمت روز پارسیان برات میاد

اگر حدود ۱۰۰ یا ۲۰۰ بزاری روش فکر کنم یه ۲ گرمی میشه خرید تو گوگل سرچ بزن قیمت روز پارسیان برات میاد

بله درسته واقعا لطف کردید و ممنون سپاسگزارم برای راهنمایی که کردید