2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین سایت به کجا رسیده اونایی که سوال راجب نی نی دارن باید اینجوری بپرسن تا جواب بگیرن

اره واقعا...از صب این چن دفه س تایپک میزنم و میپرسم

برای خوشبختی بچه هام صلوات..ممنون

منم این مشکل و دارم میشه کمکم کنین لطفا

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
۲سالش میشه ۴روز دیگه

بسلامتی از صبح اصلا بهش شیر نده ی چیزی مثل چسب بزن نوک سینت بگو زخمه اینا بعد غذا بهش بده شب دیر بخوابونش که تا صبح بخوابه سختیش دو شبه انشاالله به سلامتی میگیریش از شیر تموم 

۲سالش میشه ۴روز دیگه

عزیزم یکی دو هفته زمان می‌بره مثلاًکم کم ترکش بده روزی پنج بار میخوره بکن چهار بار شبا هم کم کم قطع کن می‌تونی چند وقت رو سینت چسب بزنی بگی زخم شده تجربه خودم اینه بعد کمی لاک قرمز زدم پسرم میومد بخوره دلش می‌سوخت میگف اوف شده دیکع دو هفته می‌کشه با صبوری بچه خ حساس میشه تنهاش نذار باباش ببرتش بگردونتش تو نرو باهاشون انگار شکست خورده طفلک خ سخته من یه بار شکست خوردم نتونستم جدا کنم دیدم نه برام جونی نمونده مصمم شدم

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.