2777
2789
عنوان

به نظرشما

59 بازدید | 19 پست

ب جاریم بگم بیادامپولموبزنه؟

امپول ویتامینه برای ریزش مو دکترداده هفتگی بایدبزنم نمیخوام برم درمانگاه بخاطره کرونا..ولی روم نمیشه بهش بگم🤧

بنظرشماچیکارکنم؟شمابودین میگفتین

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

اره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه راحتی اره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره بهش بگو بعد میتونی واسه شام یا عصرونه نگهش داری

طبقه پایینمون میشینن

اونجوری نیست بمونه 

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

من باشم نمیگم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نزدیکتونه ؟؟ اگه همسایه هستین اره بگو اما اگه راهش دوره و بخاطر تو میخواد بیاد نه 

اره طبقه پایین ماهستن

ای بابا خب اگه پایینه زودتر بگو بش😅

خیلی باهم راحت نیستیم اخه

باخواهرشوهرم خیلی راحترم ک اون خونش دوره

نیم ساعته دستم روگوشیه بزنگم یانه

من باشم نمیزنگم چون نمیخام دینی به گردنم باشه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نیم ساعته دستم روگوشیه بزنگم یانه

فردا برو خونه ی خواهرشوهرت تا برات بزنه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.