2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 186 پست
سلام عزیزم. یه سوال، میشه از دارچین استفاده کنم برای طعم غذای نی نی یا هنوز زوده؟  و اینکه اگه ...

دارچین تا یکسالگی نده 

طبع گرمه و آلرژی زا

آره آب قلم چون خیلی چربه کره میتونی ندی😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مناسب 8تا 10ماه

برنج نیمدانه +کنجد+خرما +کشمش+بادام+کره +سویق کودک

بادام رو با آب جوش خیس کنید و یکربع بعد پوستشو بگیرید

برنج و بادام رو با کمی آب بپزیدو با همون آب خودش و همراه بقیه مواد بریزید تو میکسر 

پست قبل یه تیکه رو جا انداختم دیر یادم افتاد امکان ویرایش نبود دیگه 

مواد رو که به برنج و بادام اضافه کردین بزارید یه کوچولو چند دقیقه ای بمونه رو گاز تا خرما و کشمش نرم بشن 

بعد بریزید تو میکسر 

بسیار مقوی و عالی جهت وزن دهی 👍

دارچین تا یکسالگی نده  طبع گرمه و آلرژی زا آره آب قلم چون خیلی چربه کره میتونی ندی😘😘

ممنون فدات شم. مرسی بابت مطالب مفیدی که میذاری. 

راستی پسرم الان شش ماه و یک هفته اش هست،ولی نه سینه خیز میره نه میشینه، فقط غلت میزنه. طبیعیه، دیر نشده برا نشستنش؟؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
ممنون فدات شم. مرسی بابت مطالب مفیدی که میذاری.  راستی پسرم الان شش ماه و یک هفته اش هست،ولی ن ...

فدای تو 😍 

ببین خودت بنشونش اطرافش بالش بزار 

یا مثلا پاهاتون دراز کن لای پاهات بنشونش

دستتو بهش بگیر وقتی نشسته که نیوفته 

این کارا رو باهاش تمرین کن کم کم یاد بگیره 

فدای تو 😍  ببین خودت بنشونش اطرافش بالش بزار  یا مثلا پاهاتون دراز کن لای پاهات بنشونش ...

مرسی. باشه حتما انجام میدم. 💐💐💐

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹