2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 186 پست
عاطفه جون مثل اینکه یه جاهایی عکسا ترتیب ندارن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ببین بعد از فرنی و حریره  پوره ...

ممنون عزيزم شات ميگيرم

بازم ممنون واسه وقتي كه گذاشتي😘😘

مرا هزار اميد است و هر هزار تويي👨‍👩‍👧
من نذاشتم عکسشو  هر پوره ای خاستی بدی اون میوه رو بپز و له کن با گوشتکوب یا میکسر یا اگه کمه ب ...

اااا پوره هم سوال بعديم بود مرسي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاطفه جون مثل اینکه یه جاهایی عکسا ترتیب ندارن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ببین بعد از فرنی و حریره  پوره ...

الان من دوهفته كه گفتم لعاب فرني حريره دادم،چندروز پشت هم حريره دادم خيلي خوب خورد 

ترتيبشونم بگو بيزحمت اين دوهفتشو تا پنج چجوري بدم

مثلا حريره صبح فرني شب پوره ها بينشون؟؟

الان من دوهفته كه گفتم لعاب فرني حريره دادم،چندروز پشت هم حريره دادم خيلي خوب خورد  ترتيبشونم ...

روزی سه وعده میدی یا چهار تا

پوره ها رو میان وعده بده فرقی نمیکنه دیگه حریره و فرنی واسه وعده غذاهاش باشه حالا چه صبحانه چه ناهار و شام، 

وای قربون ناهار و شامش😍😍😍😍

چندروزه شروع كردي غزل جون من فقط لعاب فرني حريره دادم

من از ۱۹ ام ماه قبل شروع کردم عزیزم.من حریره بادوم دادم اولش و فرنی. لعاب اصلا ندادم، الانم سوپ میدم یه بار با گوشت و قلم یه بار با مرغ بعضی روزا با برنج درست میکنم بعضی روزا با ورمیشل. صبحا هم شیرخشک و بسکوییت مادر میدم یکمم پودر بادوم میریزم توش

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اینم از۳وعده غذای جوجه خونمون🌷

اون تقریباخاکستری صورتیه،سویق کودک+آردبرنج +آب برای صبحونه🤩

اون کرمیه نخودفرنگی+سیب زمینی+برنج+یه کوچولوهویج +یه ذره مرغ برای ناهار😘

اون نارنجیه لوبیا سبز+سیب زمینی +برنج+گوشت چرخ کرده+هویج برای شام🥳

به اندازه ۲وعده

اینم از۳وعده غذای جوجه خونمون🌷 اون تقریباخاکستری صورتیه،سویق کودک+آردبرنج +آب برای صبحونه🤩 اون ک ...

به به چ عالی. سویق کودک چیه؟؟🤔

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به به چ عالی. سویق کودک چیه؟؟🤔

سویق کودک رومن ازعطاری معتبرخردیم که ازگندم،جو،سنجد،عدس تشکیل شده که گندم باعث وزن گیری جوباعث بمب انرژی سنجدرشدوتقویت استخوان عدس هم خون ساز پودرشدس مزه کاکائومیده این

روزی سه وعده میدی یا چهار تا پوره ها رو میان وعده بده فرقی نمیکنه دیگه حریره و فرنی واسه وعده غذاها ...

سلام عزیزم. یه سوال. مفاصل دست و پای پسرم بعضی وقتا صدا میده، بنظرت طبیعیه یا نه؟ 

اینم بگم که بهداشت از اول برا پسرم مولتی داد و قطره آ د نداد، ینی ممکنه بخاطر نخوردن قطره آ د باشه؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم. یه سوال. مفاصل دست و پای پسرم بعضی وقتا صدا میده، بنظرت طبیعیه یا نه؟  اینم بگم که ...

چرا از اول آد نداده 🤔🤔

نمیدونم از این باشه یا نه ولی میدونم که آد خیلی ضروریه 

البته مولتی هم  داخلش آد داره 

بنظرم یه دکتر ببری بد نباشه،آزمایش ویتامین دی بده

چرا از اول آد نداده 🤔🤔 نمیدونم از این باشه یا نه ولی میدونم که آد خیلی ضروریه  البته مولتی ...

بهم گفتن مولتی خودش آ د هم داره. 

شوهرم حساسه برا دکتر بردن بچه بخاطر کرونا 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
چرا از اول آد نداده 🤔🤔 نمیدونم از این باشه یا نه ولی میدونم که آد خیلی ضروریه  البته مولتی ...

الان اینو سرچ کردم دیدم، بنظرت میشه بهش اعتماد کرد؟ 

الان اینو سرچ کردم دیدم، بنظرت میشه بهش اعتماد کرد؟ 

نمیدونم چیکار کنم بنظرت اینی که توی نت خوندم قابل اعتماده یا ن؟ 

نمیدونم چیکار کنم بنظرت اینی که توی نت خوندم قابل اعتماده یا ن؟  

خب چون نظر دوتا پزشک رو خوندیم بنظرم اعتماد کن 

انشالا که چیزی نیست 

بعد به این راحتی ام نرمی استخوان نمیگیرن که 

حالا هر موقع شرایطش بود واسه اینکه خیالت راحت بشه دکتر ببر 

یا بهداشت که بردی بگو 

منم اگه بهداشت رفتم یا دکتر اونجا بود که دیدمش انشالا یادم می مونه برات سوال میکنم