2777
2789
عنوان

👶👶غذای نی نی😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3711 بازدید | 186 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا فقط همین دوتا رو دادم به هیراد مامان نهال

حریره بادام

سوپ مرغ، که همگی بلد هستن😅

سینه مرغ،سیب زمینی، هویج، ورمیشل با کوچولو نمک

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

کوچولو نمک❌❌❌❌❌❌🙏🙏🙏

سلام عزیزم. ممنون بخاطر تاپیک مفید و آموزنده ات.

میشه لطف کنی بگی هرکدوم از اینا که میگم رو از چند ماهگی و روزی چقد میتونیم بدیم:

خرما، موز، انبه، طالبی، گوجه فرنگی، عدس، جو، گوشت، شیر پاستوریزه، و... فعلا همینا رو یادمه 😁😁

راستی پسرم پنج ماه و نیم هست و تا حالا بهش فرنی و حریره و سیب و هویچ و نخود سبز و کدو خورشتی و برنج و جعفری و ورمیشل دادم.

ممنون زهرا خانم گل😘

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام عزیزم. ممنون بخاطر تاپیک مفید و آموزنده ات. میشه لطف کنی بگی هرکدوم از اینا که میگم رو از چند ...

سلام 

قربونت برم 💖 خوشحال میشم اگه بدردتون بخوره 😍

همه رو از شش ماهگی میتونی بدی بجز خرما و انبه و شیر

شیر اگه کمه در حدی که تو فرنیش بریزی ایراد نداره ولی در غیر این صورت تا یکسالگی شیر و عسل ممنوعه

خرما هم رفت تو ماه هفتم بده مثلا دو هفته که گذشت 

من هنوز ندادم به امید انشالا چند روز دیگه شش و نیم ماهش میشه میدم 

انبه رو دقیق نمیدونم ولی فهمیدم بهت میگم 

فکر نکنم به این زودیا بشه داد هم سنگینه هم آلرژی زا بنظرم تا نه، ده ماهگی نمیشه 

ببین من غذاها رو به همون ترتیب که به امید میدادم اینجا گذاشتم 

خاستی همونو دنبال کن توام 💖💖

من تا حالا فقط همین دوتا رو دادم به هیراد مامان نهال حریره بادام سوپ مرغ، که همگ ...

تنوع بده غزل جون 

لوبیا سبز یا نخودفرنگی، گشنیز جعفری اضافه کن ،پوره گوشت و سیب زمینی عالیه 

سلام  قربونت برم 💖 خوشحال میشم اگه بدردتون بخوره 😍 همه رو از شش ماهگی میتونی بدی بجز خرما و ...

ممنون عزیزم. دست گلت درد نکنه 😘😘😘😘😘😘😘

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
تنوع بده غزل جون  لوبیا سبز یا نخودفرنگی، گشنیز جعفری اضافه کن ،پوره گوشت و سیب زمینی عالیه&nb ...

چشم عزیزم😊😊😊

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤