2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

111 بازدید | 18 پست

دوستان یه سوال دارم کسی میتونه کمک کنه 

من اقدام به بارداری دوم کردم امروز روز تخمک گذاریمه چند روز گذشته اقدام کردم چند درصد احتمال بارداری هست ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسپرم تا ۲۴ساعت زندست تخمک ۷۲ ساعت

برعکس گفتی

پسر نازم مامان فدات بشه تک دونم😘😘😘😘 . انشالله دامنه همه ی منتظرا سبز بشه .                 خستم از این زندان که نامش زندگیست پس قشنگی های دنیا مال کیست .                                        سکوتم از رضایت نیس دلم اهل شکایت نیس .  
نه درسته ولی خب  الان باید اقدام کنی

از جمله شایع ترین مشکلات ناباروری در مردان، تعداد کم و ضعیف بودن اسپرم ها می باشد. طول عمر اسپرم در داخل بدن یک زن، بستگی به شرایط مختلفی دارد. اسپرم ها می توانند در داخل بدن تا ۵ روز زنده بمانند.

از تاریخ پریودیم.  شما تاریخ پریودیتون منظمه؟

خب فقط از تاریخ‌ش متوجه میشی عزیزم؟ همون روز حالت ترشحاتت با بقیه ی روزا فرق نداره؟ یا دمای بدنت بالا نیست؟ 

من از دوم راهنمایی پریود شدم تا الان که 27 سالمه، همیشه پریودام کاملا مرتب بود. دقیق دقیق بود. همیشه سیکل 28 روزه داشتم. حتی بعد از زایمانم دقیقا سر موعد پریود شدم. اما الان که واسه بجه دوم اقدام کردم، شش ماهه اقدام کردم، تو این شش ماه خیلی به هم ریخته. سیکلم طولانی شده. حدود 35 روز اینا. خیلی نگرانم و اصلا متوجه نمیشم تخمک گذاریم کی هست.

خب فقط از تاریخ‌ش متوجه میشی عزیزم؟ همون روز حالت ترشحاتت با بقیه ی روزا فرق نداره؟ یا دمای بدنت بال ...

وقتی که اقدام میکنی طبیعیه که چندماه سیکل طولانی تر بشه . این نشانه طبیعی بودنه بدنتونه و اصولا بعد از چندماه باردار میشید . 

نه من گذشته از تاریخ از ترشحات هم متوجه میشم .  شما اگر از ترشح متوجه نمیشی همون با تاریخ حساب کن و بنا به تاریخ یک هفته نزدیکی کن

وقتی که اقدام میکنی طبیعیه که چندماه سیکل طولانی تر بشه . این نشانه طبیعی بودنه بدنتونه و اصولا بعد ...

وااای. عزیزم راست میگی؟ خدا خیرت بده انشالله چقدر دلم آروم شد. همه ش فکر میکردم نکنه کیستی چیزی دارم که عقب میفته. 

رفتم دکتر بهم مدروکسی پروژسترون داد که مرتب بشه. نخورم اونو؟ 

اون ترشحات شفاف بی رنگ که یه ذره کش میاد(گلاب به روت) نشونه ی تخمک گذاریه؟ 

عزیزم درخواستتو قبول کردم.