2777
2789
عنوان

بی حوصلگی و کسلی

72 بازدید | 12 پست

دوستان علت اینکه ادم خیلی زیاد دچار احساس کسلی میشه چیه؟؟

من مثلا کتاب میخونم یا یه کارایی انجام میدم و فیلم نگاه میکنم ولی بازم گاهی اوقات در طول روز به شدت احساس کسلی دارم، جوری که شدید گریه میکنم و مثلا به اطرافیانم غر میزنم.

بخدا اصلا دست خودم نیست و اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این شرایط کرونا باعث شده که دیگه تحرک نداشته باشی

برای همینه 

ورزش کن 

خوابت کافی باشه تغذیت مناسب باشه 

فیلم طنز ببین همراه با پفک 😁 

آهنگ گوش کن 

آهنگ بزار برقص 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     
پفک رو خیلی خوب گفتید موافقم👌👌👌👌👌

🤗😁😅

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️     

گوشی

عدم تحرک

عدم داشتن هدف

غلبه مزاج بلغم یا اختلال در کبد... یا کم خونی...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓