2821
2789
عنوان

خواستگارم

945 بازدید | 20 پست

یه خواستگار برام اومده ۳۵ سالشه:)))

من ۲۳ سالمه لیسانس مهندسی صنایع دارم 

الانم تقریبا دو ماهه دارم تو یه شرکت کار میکنم

از اونجایی که یارو مایه داره خوبه خیلی تحت فشارم از طرف خانوادم ولی واقعا آمادگی ازدواج ندارم 

طرفم یه بار پارسال دیدم قیافش بد نیست ولی خیلی قدش بلندهههه اصلا از همون اول ازش خوشم نیومد پسر دوست بابامه

خلاصه که نمیدونم چه گلی به سرم بگیرم که خانوادم دست از سرم بردارن:) کمک کنیدددد

فقططط توو ني ني سايت خاستگاراي اين شكلي ميبينم چرااا واقعا!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

طرف نزديك ٤٠ سالشه ميره خاستگاري دختر ٢٢.٢٣ ساله

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گزینه مناسبیه 

بهش فکر کن چ اشکال داره

چندجلسه مشاوره برو تنهایی 

چندجلسه هم باهم

اخلاق و رفتار و همه چیو درنظر بگیر

و حتما دلت رو😉

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘
اگه خوشت میاد بله بده اگه بدت میاد بگو نه. اگر هم شک داری بگو یه مدت بریم مشاوره ببینیم به درد هم م ...

من گفتم نه هم به بابام هم به مامانش که اومده بود خونمون ولی مشکل خانواده منه:) هیچ جوره قبول نمیکنن الان حسابی جنگ اعصاب راه انداختن

اگه گزینه مناسبیه  بهش فکر کن چ اشکال داره چندجلسه مشاوره برو تنهایی  چندجلسه هم باهم ...

اصلا طرفو نمیشناسم ولی اگه میشناختمش و اوکی بود بازم دلم به ازدواج نیس اصلا:) ولی خانواده من خیلی خیلی موافق ازدواجن فکر میکنن اگه الان ازدواج نکنم دیگه کسی برام پیدا نمیشه با همین طرز فکر خواهرمم بدبخت کردن الان درخواست طلاق داده:)

بزور که نمیبرنت سر سفره عقد قاطعانه بگو نه به دلم ننشسته

به زور نمیبرن ولی اینقد جنگ اعصاب راه میندازن که خودم با پای خودم برم سر سفره عقد دقیقا کاری که با خواهرم کردن:)