pishicorn مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 896 عنوان تیرگی دور چشم 🐼🙄 413 بازدید | 28 پست بچه ها من ۲۳ سالمه و تیرگی دور چشم دارم، لطفا اگه راهکار یا کرمی که مناسب سنم باشه و خودتون استفاده کردین و واستون تاثیر داشته میشناسین بهم معرفی کنین❤ این کاربری توسط چند نفر اداره میشود 1400/02/27 | 15:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوتلا_ای_ار عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 465 کرم دور چشم لدورا عالیه استفاده کردم یا بیو اکوا یِکیّ شَبیهِ خودِتون گیرِتون بیآد حآلا فِک کُن دُعآ کَردَم یآ نِفرین:)
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 48478 كرم زياد هست فقط دست ساز و تركيبي نزن كاربري دست ٢٥٠ نفر
تیییچر عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 531 روغن رازیانهولی بوشبده یک عدد به قول بچه ها تییییچر انگلیسی، فرانسه، نقاشی و عکاسی به بچه ها درس میدم📷🎨👩🏻🏫👩🏻🎨 عکاسی نوزاد و کودک در منزل (تهران) پذیرفته میشود.🤰🤱😍
لیلی۵۶ عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 707 ماسک اب سیب زمینی بزن کم رنگش میکنه و الورا و ب خیار یک روز در میون اب سیب زمینی خیلی عالیه
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12141 منم خیلی این مشکل رو دارم، بیشتر بخاطر عینکمهاینجا دیدم بعضیا از فیلر راضی بودن ولی هم باید هر شش ماه شارژ بشه هم گاهی باعث خشکی چشم میشه از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 15354 فقط پانداعه😂😂😂😂 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
میترا_۶۸ عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1108 كرم زياد هست فقط دست ساز و تركيبي نزن چرا ؟ من از یه جایی کرم سفارش دادم دستساز فککنم همه بهم میگن تیرگی کمتر شده
میترا_۶۸ عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1108 چرا ؟ من از یه جایی کرم سفارش دادم دستساز فککنم همه بهم میگن تیرگی کمتر شده نمیدونم مال کجاس تو گروه واتس اپش عضو شدم از اونجا سفازش دادم.
٩آذر٩٩هستم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 48478 چرا ؟ من از یه جایی کرم سفارش دادم دستساز فککنم همه بهم میگن تیرگی کمتر شده من طبق تجربه خودم و بعدا تاييد يك پزشك ديگه ميگمچون كورتن ميريزن و اولش تيرگي كم ميشه بعدش پوست خيلي نازك ميشه ك حودش باعث چروك ميشه و باعث تيرگي مجدد مويرگهاي ريز ك سبز و بنفش هستن مشخص تر ميشه كاربري دست ٢٥٠ نفر
میترا_۶۸ عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1108 من طبق تجربه خودم و بعدا تاييد يك پزشك ديگه ميگم چون كورتن ميريزن و اولش تيرگي كم ميشه بعدش پوست خي ... نمیدونستم 😞
میترا_۶۸ عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 1108 من طبق تجربه خودم و بعدا تاييد يك پزشك ديگه ميگم چون كورتن ميريزن و اولش تيرگي كم ميشه بعدش پوست خي ... اره یکی دو روز اول ک زدم کمی بهتر شده بود تیرگی.یعنی کورتن داره؟