2777
2789
عنوان

شمام اینجورید؟🥺

89 بازدید | 20 پست

اینجا غریبم دوستی هم ندارم

ساعت۲ظهر از خواب بیدارمیشم چیزی میخورم دوباره دراز میکشم باگوشی ورمیرم

۶شام درست میکنم ۸شوهرم میاد شام میخوریم ۱۱میریم تو رختخواب.تا۳میام نی نی سایت

واقعا زندگیم تکراری شده هروزم همینه بیرونم نمیشه رفت چیکارکنم از این یک نواختی دربیاد

عادت کردم تا۲ظهر خوابم نمیتونم سرکاری هم برم بااین حجم از تنبلی ...جدیدا اینجوری شدم

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

من خونه مامانم نزدیکه فقط اونجا میرم بقیش اره تکراریه

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من همش رو تخت یا خابیدم یا دراز کشیدم عین افسردها دلم مسافرت میخاااد:((

دقیقا....من شوهرم کاریم نداره آزادم اما واقعا جایی ندارم برم....خیلی بده زندگی تکراری تنهایی

من خونه مامانم نزدیکه فقط اونجا میرم بقیش اره تکراریه

خوبه باز خونه مامانت هست...واسه من شهرستانن برمم طاقت دوری شوهرمو ندارم بعد سه رو برمیگردم

دقیقا....من شوهرم کاریم نداره آزادم اما واقعا جایی ندارم برم....خیلی بده زندگی تکراری تنهایی

یکیو پیدا کن باهاش دوست شو همسایه ای کسی 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خوبه باز خونه مامانت هست...واسه من شهرستانن برمم طاقت دوری شوهرمو ندارم بعد سه رو برمیگردم

کجا زندگی میکنی؟

من همه دوستام شوهر کردن دیگه وقت برا بیرون رفتنو اینا ندارن حداقل تو شوهر داری من همونم ندارم 😂😂🤦🏻‍♀️

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
یکیو پیدا کن باهاش دوست شو همسایه ای کسی 

تو آپارتمان سال ب سال همسایه هارو نمیبینیم چجودی دوست پیداکنم اصلا بلدنیستم