2777
2789
عنوان

کیا تجربه سقط داشتن بیاااااییین

202 بازدید | 34 پست

من ۸ ماهه پیش توی ۹ هفته جنینم ایست قلبی کرد و مجبور شدم سقطش کنم الان بعدازچندماه بازم افسردم دیشب تا صبح گریه کردم دوماهی میشه اقدام کردم واسه بارداری هنوز نتیجه ای نگرفتم کلافم😔😔😔

منم 20هفته سقط کردم 10 روزه اصلا حالم خوب نیست. چرا انقدر دیر اقدام کردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

منم 20هفته سقط کردم 10 روزه اصلا حالم خوب نیست. چرا انقدر دیر اقدام کردی

بقایا داشتم تا از شر اون راحت شدم چندماهی طول کشید رفتم دکتر پرولاکتینم بالارفته بود اول قرص خوردم اون بیاد پایین چون بعد از سقط شیر داشت سینه هام 

انقد گریع میکنم کلافه شدم

سقط تو علتش چی بود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقایا داشتم تا از شر اون راحت شدم چندماهی طول کشید رفتم دکتر پرولاکتینم بالارفته بود اول قرص خوردم ا ...

عزیزم بخدا شرایطت از من خیلی بهتره من بچم تکون می‌خورد و احساس می‌کردم سرپا شو. پیش یه دکتر درست و حسابی تحت نظر شو به من گفت 3ماه بعد حامله شو. پاهاش کج بود سقط کردم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم بخدا شرایطت از من خیلی بهتره من بچم تکون می‌خورد و احساس می‌کردم سرپا شو. پیش یه دکتر درست و ح ...

آخی عزیزم‌ 😔😔😔😔😔خیلی سخته 

بچه نداری شما؟

آخی عزیزم‌ 😔😔😔😔😔خیلی سخته  بچه نداری شما؟

نه اولیش بود. سینه های منم شیر داره اهمیت نمیدم بهش 

نه اولیش بود. سینه های منم شیر داره اهمیت نمیدم بهش 

انشالله ک باردار‌میشی ب زودی 

اکه تا یکی دوماه دیگه قطع نشد برو دکتر ک قرص بخوری من تا ۶ماه ترشح داشت سینم بدون قرص قطع نشد 

انشالله ک باردار‌میشی ب زودی  اکه تا یکی دوماه دیگه قطع نشد برو دکتر ک قرص بخوری من تا ۶ماه تر ...

انشالله هردومون بچه سالم بیاریم تا سال بعد. دست میزدی به سینه هات؟ 

انشالله هردومون بچه سالم بیاریم تا سال بعد. دست میزدی به سینه هات؟ 

نه بعد دوهفته ک از سقط گذشت خیلی خارش داشت فشارش دادن ترشح اومد رفتم دکتر گفت کاری نداشته باش خودش قطع میشه منم ۱۰روزی ی بار چک میکردم ولی قطع نمیشد کابرگولین نوشت واسم ۴ دونه اولیشو ک خوردم قطع شد 

من ۱۶هفتگی جنینم مرد الانم یکساله هنوز باردارنشدم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
شما مشکلت چی بود

ن درذ داشتم ن خونریزی رفتم دکتر برای سنو انومالی و ازمایشات سنو کرد گف دوسه روزه مرده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

منم تو ۸ هفته ایست قلبی کرد .با دارو سقط شد الان دو دوره اس ک پری میشم ولی باردار نشدم هنو

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....

منم خیلی حالم گرفته اس بعد از سه سال خدا بهم داد ولی حیف ........

ان شاء الله همگیمون ب این زودی زود مامان فرزندای سالم و صالح بشیم

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....