2777
2789

عكس آزمايش اسپرم همسرم رو ميگذارم لطفا بگيد وضعيتش چطوره؟

دكتر نشون داديم گفت خوبه اما ما چون اقدام براي پسر هستيم ميخواستم ببينم زياده يا بايد تقويت بشه

تعداد در هر سی سی ۴۸میلیون هس ک باید بالای ۲۰میلیون باشه پس نرماله

تحرک کلاس آ ک میشه پیش رونده ی سریع باید بالای ۲۵درصد باشه ک ۲۷.۹ درصده و نرمال

تحرک کلاس آ و ب ک باید باهم بالای ۵۰درصد باشه ۵۲ درصده ک نرماله

شکل نرمال اسپرم ها باید بالای ۶۰درصد باشه ک دقیقا ۶۰درصده و لب مرز هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعداد در هر سی سی ۴۸میلیون هس ک باید بالای ۲۰میلیون باشه پس نرماله تحرک کلاس آ ک میشه پیش رونده ی س ...

واي مرسي كه جواب دادي خدا خيرت بده

شكل اسپرم لب مرز هست يعني چي؟براي پسر دار شدن آزمايشش خوبه يا بايد تقويت بشه؟

واي مرسي كه جواب دادي خدا خيرت بده شكل اسپرم لب مرز هست يعني چي؟براي پسر دار شدن آزمايشش خوبه يا با ...

برا پسر حسابی بهش برس کار داره

اسپرم باید شکلش نرمال باشه ک بتونه حرکت کنه و نطفه ای سالم تشکیل بده. طبق رنج ازمایشگاهشون باید ۶۰درصد ب بالا باشه ک برا شما ۶۰درصد هس

کاری که بهت میگم بکن من نتیجه گرفتم برا باردار شدن انشالله شمام میگیری

کمپرس سرد هر شب نیم ساعت استفاده کنه برا تحرک و شکل نرمال معجزه میکنه ب اینصورت ک ی تکه یخ بذاره تو پلاستیک و بعدش پارچه و ب صورت دورانی روی بیضه ها کشیده شه. توی خونه شورت نپوشه. هنگام دستشویی با اب سرد خودشونو بشورن و حمام طولانی نداشته باشن

ازمایشگاهی ک ما رفتیم شکل نرمال باید مساوی یا بالای ۴درصد میبود ک برا شوهرمن دقیقا ۴درصد بود و لب مرز. بعد از دوماه تقویت و کارای ک کردم( تو تاپیک اخرم هس) رسیده ب ۱۰درصد و این عالی بود و الان باردارم

اينا چه فرقي دارن با هم عزيزم؟

فقط برات توضیحشونو دادم

برا سریع حامله شدن باید کلاس آ خیلی بشه و احتمال پسرزایی بالا میره

شوهر من از ۳ درصد شده ۴۳ درصد  

بری پیش دکتر و بگی میخای تقویتش کنی برا پسرزایی بهش دارو میدن سر یکی دوماه نتیجه میگیری

برا پسر حسابی بهش برس کار داره اسپرم باید شکلش نرمال باشه ک بتونه حرکت کنه و نطفه ای سالم تشکیل بده ...

واقعا ممنونم ازت عزيزم حتما ميگم همه رو انجام بده

فقط مشكلش اينه دوش آب گرم ميگيره كه بايد اونم از سرش بندازم

فقط برات توضیحشونو دادم برا سریع حامله شدن باید کلاس آ خیلی بشه و احتمال پسرزایی بالا میره شوهر من ...

قرص ويتامين اي و ب كمپلكس هر روز ميخوره

پس كلاس آ شوهرم كمه براي پسر.بايد بيشتر بشه

قرص ويتامين اي و ب كمپلكس هر روز ميخوره پس كلاس آ شوهرم كمه براي پسر.بايد بيشتر بشه

توت فرنگی جان آز همسرتون تو رنج نرمال و خوبه ولی عالی نیست اورولوژیست میگه مشکلی نداره چون تحرک و حجم و مقدارش خوبه،فقط شکل نرمال کمه،که اگر تقویت کنی همه با هم بهتر میشن،هم کمپرس یخ استفاده کن،گرم نشن بیضه ها،روزانه ویتامین ای و سی مصرف کنن،گرمیجات مرتب به همسرت بده بخوره،هم تقویت میشه هم برای پسر دارشدن خوبه،چهار مغز هم بخورن

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.

این قرص ها هم که تقویتی و کمک باروری هستن فوق تخصص اورولوژی برای همسر من تجویز کردن میذارم شاید براتون مفید باشه

۱ اسپریژن

۲ ویتامین سی و ویتامین ای هر دو مارک 'ABORNS

۳ قرص پنتوکسی فیلین پیوسته رهش ۴۰۰

درمورد کاراییشون سرچ کنید

مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده.
توت فرنگی جان آز همسرتون تو رنج نرمال و خوبه ولی عالی نیست اورولوژیست میگه مشکلی نداره چون تحرک و حج ...

ممنونم عزيزم.آره دكتر چون نميدونست اقدام براي پسر هستيم گفت خوبه ولي به نظر خودمم اومد كه عالي نيست

توكل به خدا.همه رو انجام ميديم ديگه بقيه اش دست خدا