2777
2789
عنوان

داستان تجاوز….

31579 بازدید | 51 پست

سلام

من نمیدونم شما اگر دوست ندارید با واقعیت های جامعه مواجه شید و خیلی از چیز هارو باور کنید حداقل گزارش نزنید 

این چیزی که من میگم بر اساس یک واقعه هستش 

اگر میخواید بگید فلان و اینا اجازه اش رو دارم

پس لطفا اگر دوست ندارید مجبور نیستید بخونید ممنون

داستان ۲ سال قبل هست

دوست من یه دختر ساده و مهربون با خالصی قلبش به همه محبت میکرد یه دختری از جنس شیشه دختری که حتی میتونم بگم با دنیای کودکانه

این رفیق ما

با قلب پاکش دلش رو باخت به ی پسری که ۱۲ سال هم بزرگ‌تر بود ازش و تمام قلب پاکش رو تقدیم اون کرد شاید از روی سادگی یا خیلی چیزا

تا ۶ ماه رابطه خیلی خوبی داشتن خیلی عاشقانه 

پسری که من میشناختم پسری نبود که هیز باشه نبود دست درازی کنه و خیلی عاشقانه دوست منو دوست داشت

شاید باور نکنید که چنین پسری چجوری میتونه یه خانواده رو از هم بپاشونه

اما یه خشم میتونه همه چیز رو بهم بزنه 

هستید بنویسم بقیشو

خدای زیبای من🌚💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوگوی

‏هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐
یه خانم کمر باریک کیوت لایکم کنه🚶‍♀️

اینایی که گفتی نیستم ولی لایکت میکنم راضی باش😂

‏هر روز میلیون ها گیاه معصوم و بی گناه توسط گیاه خوارها به قتل میرسن و خورده میشن؛ خشونت رو متوقف کنید، بیاید استیک بخوریم 😔🌱🥩/ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟  / ای هموطن😒 ای انسان باشعور😒 ای با شخصیت😒 اگه جنبه تبادل نظر نداری بشین با دیوار حرف بزن اینجا چیکار میکنی😒😒😒برو عقده هاتو جای دیگه خالی کن به ما چیکار داری ملعون  به خودت بیا زن مومن😐

پر بازدید شد برا اینجانب دعا کنین عشقم برگرده

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

قرار شد باهم عقد کنن خانواده ها هم موافق بودن نامزد کردن و خیلی خوشحال 

تا اینکه دوست من اون موقع پرستاری میخوند و داخل دانشگاه با یه پسری آشنا شده بود که گویا مشکل مالی داشتن

همونجوری که گفتم این رفیقم با قلبی که داشت به این اقا کمک کرد چون مادرش مریض بود 

خدای زیبای من🌚💕
ماچ به کلت💋

😂❤️