2777
2789
عنوان

رابطه داشتن

1774 بازدید | 98 پست

من خودم اشنایی و شناخت توی یه رابطه قانونمند و با اطلاع خانواده ها رو میپسندم ولی چیزی که این روزا هستش و داریم می‌بینیم حتی دوستام هم درگیرش هستند رو شما چقدر میپسندید؟ چقدر اینکار رو درست میدونید؟ 

. 

و اگه کار بد و خطاست که باید جلوش گرفته بشه ولی اگه درسته و این رفتار با قرن فعلی هماهنگه چرا همه میگن اگه خواستگاری داشتی یا با پسری اشنا شدی این موضوع رو نگو یا دروغ بگو و مخفی کن(البته حرفم برای پسرا هم هستش چون به اونا هم میگن دروغ بگو😕 و فعل این کار هدفم هستش) 

ممنون میشم بدونم داستان چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به پسرا نگین  برید همه کار بکنین  فقط شوهر اینده که خودش با ۵۰ نفر بوده نفهمه

خیلی دیدت بده

مگه ما دخترا با 100 نفر بودیم 

چنین حرفی باعث میشه دید همه به هم بد باشه و بشه

زندگی که با دروغ و پنهانکاری شروع بشه مفت نمی ارزه

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

نمی‌دونم من خودم اینجوری نبودم من با همسرم تو دانشگاه آشنا شدیم عاشق شدیم همه چیم همون اولش گفتیم به نظرم گذشته دیگ مهم. نیست لازمم نیست الکی هی کش پیدا کنه بحثش مهم الانه که باید وفادار بمونه و برای تو باشه حالا بقیه دروغ میگن نمی‌دونم چرا ...

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 

من دوستیو ترجیج میدم. چند وقت اقلا یکی دو سال دوستی بعد خواستگاری و اشنایی خانواده ها. از کسی هم رابطه ی قبلیمو پنهان نمیکنم .کسی بپرسه میگم و از طرفمم بپرسم اونم جواب میده . ولی علاقه ای ندارم بپرسم. البته من دهه ۷۰ ایم. اونایی ک دهه ۶۰ این یا اعتقادات خیلی سفت و سخت مذهبی دارن مطمعنا مثل من فکر نمیکنن 

من به قرن و قانون و دوست و همسایه کاری ندارم

من یک مسلمانم دینم به من اجازه ی روابط اینچنینی رو نمیده و منم سعی میکنم طبق  دستورات دینم عمل کنم

مخالیفن ریپلای نکنن لطفا

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

نمیدونم من با یکی  بودم عاشقش بودم و هستم  والا باهاش ی بار رفتم کاری نکردم  ب دوستم گفتم خواستگار بیاد برام  بهش میگم میگه نگو الان فک کردی پسره خوبیه خودش قبلا هزار تا کار کرده نمیگه بهت ک و اینکه بعدا سرکوفتت میزنه چون تو عاشقش بودی میترسه اونو دوست نداشته باشی زندگیت خراب میشه و...منم نمیدونم چیکار کنم منصرف شدم اگه کسی بیاد بهش بگم یا ن😶

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
کی حاضره رابطه داشتنو به خانوادش بگه به پدر و مادرش 

من اگه یه آقایی بیاد که بدونم با دید ازدواج داره جلو میاد و به خانواده اش گفته منم به مادرم میگم

خانواده قراره پشت پناه ادم باشه نه که زور بالا سر ادم بیاره