2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلیییی😭

229 بازدید | 24 پست

دوستام باهام سرد شدن پیامم رو سین میکنن جواب نمیدن_به هرکس میگم دلم گرفته توجه نمیکنن_همش خودم رو سرزنش میکنم

خلاصه از این دنیا خسته شدم

میخوام خودکشی کنم نمیتونم وسطش دلم نمیاد

راهنمایی کنید ببینم چیکار کنم این مشکلاتم حل شه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

😂😂😂

شاید واقعا حالش بده

اگه برای دیگران‌میخوای خودتوبکشی بدون نیم‌ساعت بعد از خاک کردنت مردم دارن به زندگی خودشون فکر میکنند به اهداف بدبختیا ارزوها دنبال نوشابه مشکی یازردن

عزیزم ببخشید من خودمم داغونم ببخشید نمیتونم دلداریت بدم فقط اومدم منم درد ودل کنم

چهل روزه بابام دیگه پیشم نیست داغ رو دلم گذاشت دارم نابود میشم فقط دلم میخواد زودتری بمیرم برم پیشش برام دعا کن زودتری منم راحت بشم از همه کس همه چیز متنفرم از دنیای کثیف بیزار شدم آخ خدایا مرگ من در جوانی باشه😔😔😔

هرچی دوست بی معرفت داری حذف کن دوتا آدم حسابی دور خودت جمع کن جونتون هم بدید برای هم بازم کمه... مثلا خودم یه اکیپیم با دوستام عین داداش

با افتخار یه آقاپسر کورد 15ساله هستم.میخوام از نی نی سایت برم دیگه کم بهمون تیکه بندازید😪😤ممنون میشم کمکم کنید تاپیکامو گزارش بزنید پاک شن.......موفق بودن فقط هدفم نیست،سبک زندگیمه.پرسپولیسیا کاربریم رو تعلیق کردن😂.نی نی یار هم پرسپولیسیه که تعلیقم کرده دیگه😜.مهندس آینده هستم.افتخار آفرین کشورم.و در نهایت پسر سینگل به گور تشریف دارم.پرسپولیسیا اکانتم به خاطر شماها دیگه برنمی گرده.لطفا یکم جنبه داشته باشید با تچکر😊

خودتو سرگرم کن 

کتب بخون 

رمان بخون 

تست هوش حل کن 

کلاس بنویس مثل باشگاه ، پیانو ، زبان و غیره 

هر وقت دلت گرفت رو برگه بنویس 

غذا درست کن 

کیک درست کن 

برو خرید 

برو بازار 

اِجتماعی بودنّ ،،،با همه صحبت کردن ، لاس زدَن   نیست.؛ اجتماعی بودن یعنی بدونیدّ کجا  و  با چه ک                                                                                                                              ♥️JUST STUDY♥️