2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیروز روز جهانی پسر بود 

اهان😀

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من زیر نظر دکتر بودم ولی خب من نمیدونم شایدم نتیجه میداد ولی من باردار نشدم ولش کردم دیگه نیدونی ...

مگ چیزای سختی بود رژیمش؟ خب اگ سخت نیس مثلا چند ماه بیشتر رژیم بگیریم نتیجه ش بهتر نیس یعنی؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
من زیر نظر دکتر بودم ولی خب من نمیدونم شایدم نتیجه میداد ولی من باردار نشدم ولش کردم دیگه نیدونی ...

منم یبار رفتم رژیم دختر گرفتم دیدم یکمم رعایت کردم هم سخت بود هم اقدام کردم باردار نشدم ولش کردم،خیلی سخته ماهها رعایت کنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
مگ چیزای سختی بود رژیمش؟ خب اگ سخت نیس مثلا چند ماه بیشتر رژیم بگیریم نتیجه ش بهتر نیس یعنی؟

اره خیلی سخت بود

من نفس تنگی میگرفتم

ی عالمه جوص زده بودم از گرمیجات زیاد

بعد دکترام میگن بیشتر از ۴،۵ ماه نباید بشه

بدن ب سردیجات و کلسین و ایناهم احتیاج دار

Sam🩵👦🏼

منم یبار رفتم رژیم دختر گرفتم دیدم یکمم رعایت کردم هم سخت بود هم اقدام کردم باردار نشدم ولش کردم،خیل ...

عزیزم یکم توضیح میدی درباره رژیم دختر؟ 

اره خیلی سخت بود من نفس تنگی میگرفتم ی عالمه جوص زده بودم از گرمیجات زیاد بعد دکترام میگن بیشتر ا ...

اها پس رژیم سردیجات برا دختره؟

عزیزم یکم توضیح میدی درباره رژیم دختر؟ 

ببین دختر باید سردی بخوری من خودم معدم مشکل داره،اون موقع زمستونم بود میخوردم هم یخ میکردم هم همش گلاب به روت اسهال بودم بعد باید گوشت گوساله بخوری که هرجا میزفتیم دور وبری های ما گوسفند میخورن فقط!بعدم باید رابطت تو تخمک گذاری نباشه حتما،خب سخته بدست اوردنش،از اونورم تو غیر تخمک گذاری احتمال بارداری کمتره خب!خانمه نباید ارضا بشه،با سرکه بشوری،بعد خود سرکه میگن اسپرم کشه،اومدیم ادم ۱۰ ماه تو اقدام بود،رعایت اینا ماههای زیاد خیلی سخته اخرم که صددرصد نیس!

ببین دختر باید سردی بخوری من خودم معدم مشکل داره،اون موقع زمستونم بود میخوردم هم یخ میکردم هم همش گل ...

پس با این حساب نباید انتظار داشته باشیم تو رژیم دخترزایی زود حامله بشیم