الانم مثه قدیم نیست ک گنج پیداکنی کسی کارت نداشته باشه، همه میرن لو میدنت و دولت ازت میگیرش
هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدی؟میگن یه یکی داره که کشنده ست . طائون یا سیانور همراه وسیله ها هست و درجا ادمو بیمار میکنه. خب چ ...
اره.همسرمم خواب دید مار بزرگی روشون بود البته فبل اینکه بکنن اونجارو...ولی دستگاه اوردن کندن ..چندتا پیداکردن..ولی برهدرشون تشنج کرد حالش بد میشه..خودشونم اونا رو فروختن ولی زندگیشون عوض نشد اصلا.من داشتم نگاه میکردم یه خوفی داشت زیر حیاط انگار پر از گنبد بود.دوتارو همون شب دزدیدن که معلوم نشد چی شد مجسمه بود.یکی دیگه که خنجر بود فروختن
واه چه مرموز و محتاط . نمیدونم واقعا زندگیتون عوض نسد؟پولا چی شد؟ کی دزدید اون وسط . واقعا وحشتناکه ...
اره اصن خونشون ترسناکه تو دهاته..من اصن نمیتونم بخابم اونجا..سه تا بچهاش طلاق گرفتن وضعشون بده..زندگیشون بهم ریخته همش دعواس بینشون.زندگی خوبی ندارن.اتفاقا همین جاریمم طلاق گرفت از برادرشوهرم..زندگی نه والا عوض نشد.انگار طلسم داشت اون زیرخاکیا.