2777
2789
منم همیشه تو فکرشم 

ازفکرش دربیا دیوونت میکنه

الانم مثه قدیم نیست ک گنج پیداکنی کسی کارت نداشته باشه، همه میرن لو میدنت و دولت ازت میگیرش

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدی؟ باید خمس متل پرداخت بسه و این تو دین اسلام بهش توصیه شده . حتما به فقیر ازش ندادن که ......

دستور دینی شو نمی دونستم 😅

ولی کلا عاقبت به خیر نشدن هیچکدومشون

تهشم همه ثروتشون از دست رفت 

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
جدی؟میگن یه یکی داره که کشنده ست . طائون یا سیانور همراه وسیله ها هست و درجا ادمو بیمار می‌کنه. خب چ ...

اره.همسرمم خواب دید مار بزرگی روشون بود البته فبل اینکه بکنن اونجارو.‌..ولی دستگاه اوردن کندن ..چندتا پیداکردن..ولی برهدرشون تشنج کرد حالش بد میشه..خودشونم اونا رو فروختن ولی زندگیشون عوض نشد اصلا.من داشتم نگاه میکردم یه خوفی داشت زیر حیاط انگار پر از گنبد بود.دوتارو همون شب دزدیدن که معلوم نشد چی شد مجسمه بود.یکی دیگه که خنجر بود فروختن

اره.همسرمم خواب دید مار بزرگی روشون بود البته فبل اینکه بکنن اونجارو.‌..ولی دستگاه اوردن کندن ..چندت ...

واه چه مرموز و محتاط . نمی‌دونم واقعا زندگیتون عوض نسد؟پولا چی شد؟ کی دزدید اون وسط . واقعا وحشتناکه این ماجراها

واه چه مرموز و محتاط . نمی‌دونم واقعا زندگیتون عوض نسد؟پولا چی شد؟ کی دزدید اون وسط . واقعا وحشتناکه ...

اره اصن خونشون ترسناکه تو دهاته..من اصن نمیتونم بخابم اونجا..سه تا بچهاش طلاق گرفتن وضعشون بده..زندگیشون بهم ریخته همش دعواس بینشون.زندگی خوبی ندارن.اتفاقا همین جاریمم طلاق گرفت از برادرشوهرم..زندگی نه والا عوض نشد.انگار طلسم داشت اون زیرخاکیا.

اره اصن خونشون ترسناکه تو دهاته..من اصن نمیتونم بخابم اونجا..سه تا بچهاش طلاق گرفتن وضعشون بده..زندگ ...

اره طلسم داشته و داغون کرده زندگیتون رو. خدا به داد دلشون برسه