2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

133 بازدید | 16 پست

سلام 

میخوام ادامه تحصیل تحصیل بدم با وجودشوهرو ی بچه نمیدونم میشه یا نه کسی تجربه داشته کمکم کنه ممنون.

خودم دوم راهنمایی خودنم الا میخوام دیپلوم بگیرم 

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چراکه نشه

چطوری میشه هم ب کارای خونه رسید هم درس و اینکه امان قبول شدن داره یا فقط وقت گذرونه

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 
تو عقد شرط نوشتی؟سعی کن تونستی دانشگاه هم بری 

ن چیزی درباره درس نوشته نشده 

چطوری میشه هم ب کارای خونه رسید هم درس و اینکه امان قبول شدن داره یا فقط وقت گذرونه

اول اینکه باید رو تصمیمت جدی باشی وخیلی صبور باشی وکارلتو مدیریت کنی منمبا بچه هم درس خوندم ودانشگاه رفتم وسر کار... سه تا بچه

اول اینکه باید رو تصمیمت جدی باشی وخیلی صبور باشی وکارلتو مدیریت کنی منمبا بچه هم درس خوندم ودانشگاه ...

واقعا جدی میگی چ خوب پس منم میتونم ادامه بدم درسم خوبه (متوسط) ولی اصلا روحیه نداشتم و میگفتم ک نمیشه ممنون ک وقت کذاشتی برام

پس سعی کن الان بخونی ،امیدوارم موفق شی

ممنون کلم 

آره میشه من مامانم هم قبلا با وجود من ادامه تحصیل داد و هیچ مشکلی نداشت الانم همیشه میگه چه خوب که ا ...

واقعا چ خوب ک ادامه داده منم از این ک چرا نخوندم خیلی پشیمونم

اگه بچت کوچیک هست میتونی بدی یکی برای چند ساعت نگه داره،مه مطمینی بهش

اره بچم کوچیک مادرم پیشمه همیشه اون کمکم میکنه