2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

604 بازدید | 41 پست

بچه ها من 6هفته و6روزمه هرروز شیاف میزنم به نظرتون اگه رشدش متوقف شده باشه خونریزی میکنم یاشیاف جلوشو میگیره.دکترگفت مشکلی نیست ولی خودم نکرانم پوچ نباشه یه وقت

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دیروز رفتم دکتر گفت ساک دیده ولی جنین نه

گفت احتمالا بچه تشکیل نشده

طبق سونو ۶ هفته و ۴ روزم بود البته سونو شکمی بود

دکترم گفت دوهفته دیگه سونو بده از رو شکم اگر نشون نداد واژینال تا مطمئن بشیم

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟
منم دیروز رفتم دکتر گفت ساک دیده ولی جنین نه گفت احتمالا بچه تشکیل نشده طبق سونو ۶ هفته و ۴ روزم ب ...

گفت زوده یا تشکیل نمیشه،؟

گفت زوده یا تشکیل نمیشه،؟

گفت شاید اشتباه شده شاید جایی که واسه سونو رفتم خوب نبوده میخواست همون دیروز سونو واژینال بده که من گفتم نمیخوام بعد خودش گفت دو هفته دیگه برو 

الانم امیدم به خداست

گفت شاید اشتباه شده شاید جایی که واسه سونو رفتم خوب نبوده میخواست همون دیروز سونو واژینال بده که من ...

پناه برخدا عزیزم منم شنبه مجدد نوبت سونومه خود دکترم سونومیکنه خیلی استرس دارم

منم دیروز رفتم دکتر گفت ساک دیده ولی جنین نه گفت احتمالا بچه تشکیل نشده طبق سونو ۶ هفته و ۴ روزم ب ...

اگه کیسه زرده هم بود خیالت راحت تشکیل میشه بعدم هنوز زوده منم ۶هفته گف جنین نیس ولی ۸هفته خداروشکر همه چی بود

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
سینه درد فقط

من سردرد ،حالت تهوع ،سینه درد دارم به خاطر همین گفت ایشالله که اشتباه شده و اینها نشانه روند بارداری درست باشه

گفت شاید تو این دو هفته به لکه بینی و خونریزی بیفتی و اونوقت اونقدر آب بخور تا این از دست رفتن خون جبران بشه

و وقتی به لخته بینی رسیدی زعفران،رازیانه ،زیره دم کن بخور که دفع بشه و نیاز به کورتاژ نداشته باشی

عزیزم من ی بارداری پوچ داشتم از اولش لکه بینی داشتم بعدم هنوز زوده ۶هفته فعلا صبر کن انشاالا تشکیل م ...

اخه من شیاف استفاده میکنم روزی دوتا.میترسم خیلی

من سردرد ،حالت تهوع ،سینه درد دارم به خاطر همین گفت ایشالله که اشتباه شده و اینها نشانه روند بارداری ...

شیاف استفاده میکنی؟