2777
2789

دختر من دو سال و 8 ماهشه .. روز اولیه ک بدون پوشکه.. هنوز یبارم جیش نکرده تو دسشویی😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بخای از پوشک بگیری یه روزه یادنمیگیره .باید کمکش کنی .

من ۱۶ ماهگی شروع کردم  اول صبح پوشکش زود بازکن وقتی جیش کرد دست بزن وذوق کن براش کلمه جیش زیاد تکرار کن بگو افرین جیش کردی افرین ب جیش اشاره کن 

هر۵دقیقه بایدببری بیرون جیش کنه یک دقیقه بهش فرصت بده من گاهی ۵دقیقه ۲بارهم میبردم به مرور تایم بیرون رفتن کم کن مثلن هر۱۰دقیقه یبارچندروز بعد هرنیم ساعت

تواین مدت هم دستت میاد وقتی اب میخوره یا مایعات زود بزود میبری هروقتم نخوره لازم نیست ببری

پسرمن الان۲۳ماهه س تقریبااز ۱۸ماهگی هریکساعت میبرم توالت ازوقتیازشیرگرفتم کمترجیش کیکنه گاهی دوساعت یبارگاهی ۳ساعت یبار بستگی ب مصرف مایعات داره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره برا من ک سه سال تموم بود دخترم از بعد تولد سه سالگیش تازه شروع کردم

منم دخترکوچیکم سه سالگی ازپوشک گرفتم .خیلی راحت یادگرفت .دختربزرگمویک سال ونیمگی ازپوشک گرفته بودم پدرم دراوردسه سالگی یادگرفت .سردومی درس گرفتم زودازپوشک نگیرم

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
دقیقت بچه ک آمادگی داشته باشه هم ما راحتیم هم اون

زودادم بگیره خیلی اشتباهه دخترکوچیکم یه هفته ای یادگرفت الان پشیمونم میگم چراسردختربزرگم زودازپوشک گرفتم همه جاروبه گندکشیده بودمنم میزدمش هم خودش اذیت شدهم خودم ..میدونی هرچی سنشون بالاترباشه هم زودتریادمیگیرن چون متوجه میشن ماچی میگیم وهم کنترل دارن روادرارشون

زودادم بگیره خیلی اشتباهه دخترکوچیکم یه هفته ای یادگرفت الان پشیمونم میگم چراسردختربزرگم زودازپوشک گ ...

اره دیگه

بچه ی سال و نیم یا دو ساله نمیفهمه ک ما چی میگیم از لحاظ روحی خیلییی اسیب میبینن

اره دیگه بچه ی سال و نیم یا دو ساله نمیفهمه ک ما چی میگیم از لحاظ روحی خیلییی اسیب میبینن

دقیقا.منم دیگه توتاپیک ازگرفتن پوشک میرم تشویق میکنم ازسه سالگی بگیرن 😂😂😂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792