2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانی که اولش طبیعیه ولی مدتی بگذره میری به دکترت میگی خوب شدم میشه دیگه قرص نخورم !

بیشتر نگران شوهرم هستم اون از من حالش بدتره خودش فشارخون داره وقتی حال من رو می بینه فشارش میره بالا 

اسن نوع بیمارت چیع .....ینی چ اسمی داره چون داداش من نوع تشنجش سی پی هست الان هفت ساله تشنجی هس فلجه ...

جز یک مورد مشکل توی نوار مغزیم همه چی سالمه دکتر میگه به احتمال زیاد صرع داری و چیزی هم نمی گه اگه گفته هم به شوهرم گفته جلوی من صحبت نکرد

اسن نوع بیمارت چیع .....ینی چ اسمی داره چون داداش من نوع تشنجش سی پی هست الان هفت ساله تشنجی هس فلجه ...

اون جوری که بچه ها گفتن بدنم شروع به لرزیدن می کنه صورتم کبود میشه و ناله می کنم و کف که از دهنم خارج میشه و بی اختیاری ادرار منکه کلا خودم هیچ چیز نمی فهمم فقط بعدا خودم بدن درد شدید دارم مثل وقتی ورزشمی کنی بدنت می گیره 

اون جوری که بچه ها گفتن بدنم شروع به لرزیدن می کنه صورتم کبود میشه و ناله می کنم و بی اختیاری ادرار ...

اره تشنج همینجوره....والا اینجوری بیخودی تشنج کنی رو نمیدونم شاید فشار مغذی بهت وارد شده ک تشنج کردی