2777
2789
مبارکه عزیز برا ماهم دعا کن ماهم بتونیم بریم سر خونه زندگیمون بعد از دوسال

انشالله ب زودی بری خونه خودتون و سال بعد ی نی نی خوشگل بیاری گلم😘😍

خدایا شکرت❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه برا منتظرا دعا کن

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بهش نگیا،جواب یک ساعته میاداگه مثبت بودیه کفش کوچولوبخرباجواب آزمایشت وبی بی چک بذارتوجعبه بده به هم ...

چشم دارم میرم تا همسرم خوابه آزمایش بدم برام دعا کن 

خدایا شکرت❤ 

الهی شکر😍

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
چشم دارم میرم تا همسرم خوابه آزمایش بدم برام دعا کن 

ان شاالله که مثبته توکلت به خداباشه فقط❤️تگم کن جواب اومد

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
سه سال همش دعا دعا میکردم 😭😭😭

الهی عزیزم مبارکه منم سه سال منتظر بودم الان ۱۱ هفتمه ایشالا توهم بسلامتی نی نی رو بغل بگیری نگران نباش خدا بزرگه😍 

انتظار تو شیرین تر از قنده آرام جان مادر  

الهی بهترین بارداری دنیارو تجربه کنی و با دلخوش فرشته کوچولوتو بغل بگیری

مبارکه

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -تاریخ شروع رژیم:۲۰اردیبهشت -وزن شروع:۶۶/۸۵۰ _وزن هدف:۵۵ _من میتونم چون خودم رو لایق بهترین ها میدونم💪🏻۲/۲۸: ۶۴/۲۵۰👈🏻۳/۴: ۶۳/۹۵۰👈🏻۲/۱۱: ۶۳👈🏻 ۳/۱۸:   👈🏻(ماه اول:   کاهش وزن😍) 👈🏻شروع ماه دوم(😎💪🏻).