2777
2789
عنوان

بیماری cf

| مشاهده متن کامل بحث + 6428 بازدید | 119 پست

نه کلا دوسه هفته بود دفع چربیش کاملا با داروی دکتر خوب شد ..دفع خلط دوسه ماه طول کشید.‌.دکترشم با توجه ب آزمایشایی ک قبل داده بود و الاستازش که بالای ۲۰۰بود وافزایش وزنش بمن گفت ب سی اف فک نکن...یبار یکسالگی بردم..یبارم همین دوماه پیش ک دورباره آزمایش الاستاز داد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم فقط همون آزمایشو انجام ندادیم تست عرق الاستاز ویتامین ها وغیره وانجام دادیم..ممنون...فعلا که بر ...

توکل بخدا ان شالله کلا هیییچ مشکلی نداشته باشه شماهم خیالتون راحت شه

بمن دکترش گقت من احتمال میدم از معده باشه...دیگ خودم دلیلشو نفهمیدم چرا...ولی استرسش بامن موند

توکل بخدا انشالله مشکل خلطشم به کل خوب شه شماخداروشکر کنید بابت حال خوب بچتون

نمیدونم والا.اینم از بچگی سرش همیشه خیسه جدیدا کف دست وپاشم عرق میکنه.دوباره داره خلط دفع میکنه.منتظ ...

من یه خواهرزاده دیگم سالمه ولی تو خواب خیس عرق میشد این طبیعیه ..مدفوعش باز چرب شده؟یا فقط خلط؟

از بچه گرفتن و پدرومادرشم خون ازشون گرفتن