2777
2789
عنوان

بیماری cf

| مشاهده متن کامل بحث + 6428 بازدید | 119 پست
اره برادرم یه بچه سالمم داره حالا ترسم برای بقیه نوه هاست دبگه این ژنو داریم 

چون داداشت ناقل بود پس صد درصد پدرو مادرت هم ناقل بودن 

پس هرکدوم از خواهر و برادرای دیگت هم میتونن ناقل باشن ..دیگ بچه سالم یا بیمارشون بستگی به همسراشون داره ..فقط این بیماری ربطی به فامیل و غریبه بودن نداره

چون داداشت ناقل بود پس صد درصد پدرو مادرت هم ناقل بودن  پس هرکدوم از خواهر و برادرای دیگت ه ...

دستت درد نکنه بخاطر راهنمایی هات

ماهم باید بریم ازمایش ژنتیک پس

خدارحم کنه 😞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی امین ..شما پیگیری کردید؟

من تا جایی که شهرم امکانات داشت تمام آزمایشارو انجام دادم.گفتم حتی دست خط دکترو دارم که بیمار مبتلا به سی اف نمیباشد...دوهفته چربی دفع میکردسه ماه خلط خیلی دکتر بردم...تهش خوب شد ولی دکترش گفت اگ ادامه دار بشه  برا نمونه برداری از روده برو یه استان دیگه...الان حالش خوبه ولی استرس دارم سردرگمم نمیدونم واقعا مبتلا هست یانه.وگرنه الان حالش خوبه.. فقط وزنگیری کم وهمینکه سه چهارماهی درگیر بود خودمو مشکوک کرده.

یه سوال دیگه باید پدر مادر دوتاشونم ژن ناقل داشته باشن دیگه؟ ببخش سرتو درد اوردم

خواهش میکنم من خوشحال میشم بتونم کوچکترین کمکی کنم بله هردو باید ناقل باشن

هروقت یادتون اومد بچمو دعا کنید که مبتلا نباشه..آخرین بار که برا این آزمایشا میرفتم یکماه خونم عزا ب ...

ختما عزیزم انشالله که نیست..کدوم شهری؟

ببین خیلی خیلی از دکترا اصلا این بیماری رو نمیشناسن ..حتی یکی از دوستان با وجود دفع چربی دکتر بهش گفته بچت مبتلا نیست و داروهاشو قطع کرده..

همون وزن نگرفتنش یه دوره دفع چربیش مشکوکه عزیزم…

الان شما نباید بگید که با توجه ب امکانات شهرم…باید حتماااا پیگیر باشید خدای نکرده دیر اقدام نکنید چون از همون اول باید دارو استفاده کنن ..علائم یهو بروز نمیکنن درصد بروز علائم فرق داره.. مخصوصا درگیری ریه …لطفا لطفا پیگیری کن…به خودت استرس نده درسته مسیرش سخته ادم قوی میخواد ولی الان پسر ۲۱ساله دانشجو پزشکیه با این بیماری 

هروقت یادتون اومد بچمو دعا کنید که مبتلا نباشه..آخرین بار که برا این آزمایشا میرفتم یکماه خونم عزا ب ...

و اینکه بوسه بچتون شور نیست ببوسیدش حس شوری داشته باشید؟

آخه دکتر بهش اشتهاآور داد درحد ۷۰۰ گرم تو یک ماه اضافه کرد..کلا با اشتهاآور وزنش بالا میره.

ان شالله که چیزی نیست چون میگید یه دوره بوده دفع چربیش ولی باز تکرار شد حتما برید خیالتون راحت بشه و هیچی جز ازمایش ژنتیک ب شما جواب درست و نمیده

ماهم فقط همون آزمایشو انجام ندادیم تست عرق الاستاز ویتامین ها وغیره وانجام دادیم..ممنون...فعلا که برامون مقدور نیست بریم یه شهر دیگه هفت میلیون هم هزینه کنیم‌..با این اوضاع گرونی ومستاجری نمیتونم حداقل تاچند ماه دیگ برم