نام شرکتی که توش کار میکنم : شرکت تجارت الکترونیک هست و کاملا معتبره و زمینه کار توی تلگرامه و کارهای زیر به صورت آنلاین توسط هر فردی بدون محدودیت انجام میشه :
من نیرو می گیرم برای کارم تاپیک های قبلیم توضیح دادم اگر خواستید درخواست بدید
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
من زبانم خوبه،قبلا مربی مهد هم بودم حقوقش الانم خیلی پایبنه،زبان تدریس داشتم،بعد ی غم سنگین دور شدم ،وقتی خواستم بیام باز تدریس کنم جامو گرفتن،اونم باز حقوقش کم بود
کار تبلیغات و بازاریابی هست با آوردن هر مشتری و خریدش شما درصدی از فروش رو میگیرید به همراه هدیه
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک آشپزی ،خوشمزهرمان و کتاب ،کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید خوشحال میشم و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...