2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میشه بیشتر توضیح بدی

نام شرکتی که توش کار میکنم : شرکت تجارت الکترونیک هست و کاملا معتبره و زمینه کار توی تلگرامه و کارهای زیر به صورت آنلاین توسط هر فردی بدون محدودیت انجام میشه :

تایپ

ترجمه

ادمین تلگرام 

فروش محصولات اصلی شرکت

دایرکتر

مربی و متصدی آموزش

گویندگی 

دست نویسی

عکاسی

لطفا اگ کار خوب بود منم لایک کنین ممنون

تدریس خصوصی ابتدایی مثلا  البته برا سال آینده (بری مدارس تبلیغ کنی و از معلما بخای معرفیت کنن)

شیرینی و کیک خونگی 

یا مثلا یه دستگاه لیزر یا فک میکنم الکترولیز بگیری توی خونه کار کنی 

من نیرو می گیرم برای کارم تاپیک های قبلیم توضیح دادم اگر خواستید درخواست بدید

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

من زبانم خوبه،قبلا مربی مهد هم بودم حقوقش الانم خیلی پایبنه،زبان تدریس داشتم،بعد ی غم سنگین دور شدم ،وقتی خواستم بیام باز تدریس کنم جامو گرفتن،اونم باز حقوقش کم بود

میشه ب من توضیح بدی

کار تبلیغات و بازاریابی هست با آوردن هر مشتری  و خریدش شما درصدی از فروش رو میگیرید به همراه هدیه

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
2823
2791
2779
2792