2777
2789
عنوان

شب امتحان

453 بازدید | 40 پست

دانش آموز داوزدهمی هست اینجا؟!

دارین چکار میکنین فردا اولین امتحانمونه ک حضوریه خیلی استرس دارم و خیلی عقبم این دو هفته رو قرار بود بخونم ولی کلی اتفاق بد افتاد واسم ک اصلا روحیه و حال و حوصله و وقت نداشتم واسه خوندن ی راه کار واسه تقلب یا چیزی بگین کمک کنین :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعویق نکردن؟😐 تقلب کاره بدیه بشین بخون چه درسیه؟؟

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
من نهمم ولی واسه تقلب هیچی به ذهنم نمیرسه با فاصله 2 متر. 🙂💔

تقلبو بگیرن نمره درس صفر میشه در حد ۱۲ بنویسین 

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

این چند ساعتو آخرو بشین بخون

با ماسک وفاصله زیاد چجور میخوای تقلب کنی😐

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

من امتحان دارم فردا ولی دانشجوم

از ۱۰ تا فصل فقط ۴ تا خوندم اونم مسلط نیستم البته مجازیه ولی کسیو ندارم تقلب کنم اگرم بیفتم بدبخت میشم چون کلی پوله دانشگاه ازاده😐پس تا صب میخونم

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
ن بابا کدوم تعویق حضوری امتحان دادم هم کار بدیه :/

تو ماسک تقلب بنویس🤫😂