2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 47 پست
نه‌اگه‌زنی‌تو خونه‌کارمیکنه‌تنها خودش باید‌کارارو کنه...ولب‌اگه‌زنی شاغل باشه‌بله‌همسرم‌باید کمک‌کنه

خودشون با هم باید تقسیم کنن و کنار بیان

ولی اینکه تمام کار خونه رو زن انجام بده بنظر من درست نیست چون اگه حتی بیکارم باشه سخت میشه

هرکدومشون کار میکنن بکنن خونه اوناست ولی اینکه به مهمونت کار بگی خیلی زشته

گفت زنم گفته من میرم اونجا کار میکنم اونا میان کمک نمیکنن و این حرف منم گفتم مریم یه تکونی به خودش ...

ای کاش میگفتی ما نیاز ب کمک خانوم نداریم مهمون بیاد و مهمون بره و اینو یاد بگیره ک از مهمون کار نمیکشن و وقتی محبت میکنه فراموش کنه نخواد جبرانشو ببینه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودشون با هم باید تقسیم کنن و کنار بیان ولی اینکه تمام کار خونه رو زن انجام بده بنظر من درست نیست ...

حرف‌منو‌اشتباه‌برداشت‌نکنید.نگفنم‌وظیفه‌زنه.گفتم‌اگه‌خانم بیرون‌کارمیکنه خب خسته میشه بله‌کارا‌تقسیم‌بشن

اما‌اگه‌توخونه‌هست خب مرد‌میره‌بیرون‌خسته میاد‌خونه.بهتر‌خانم‌خودش‌کارارو‌کنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ببین‌یه‌زمانی میرفتیم‌مهمونی‌میدوییدم‌سمت ظرف.حتی‌زیر‌۱۸سال‌.بعدکم‌کم‌شد‌وظیفم دختر صاحب‌خونه‌نمیوم ...

دقیقا، چون دفعات قبل خیلییی کار میکردم واسه همینم این حرف واسم سنگینه

این چند سری اصلا کار نبود که بخوام انجام بدم دیده بیکارم بهش برخورده 😏😒🤦🏽‍♀️

دقیقا، چون دفعات قبل خیلییی کار میکردم واسه همینم این حرف واسم سنگینه این چند سری اصلا کار نبود که ...

اهمیت‌نده‌اصلااا.شده وظیفت

مثل‌من‌که شوه بود وظیفه‌و دختر صاحب خونه‌پا‌نمیشد من‌پامیشدم.الان‌عین‌مهمون‌میرم‌برمیگردم.فقط تو پهن‌کردن‌جمع‌کردن‌کمک‌میکنم گاهی‌خیلی‌کمم‌بشورم.ولی مثل قبلا‌همیشه‌میشستم‌نه‌اصلاا.جالب اینه وقتی نمیسورم‌خجالتم‌میکشم ولی‌اهمیت‌نمیدم

ای کاش میگفتی ما نیاز ب کمک خانوم نداریم مهمون بیاد و مهمون بره و اینو یاد بگیره ک از مهمون کار نمیک ...

مامانم گفت اونم کار نکنه من توقع ندارم

اتفاقا قبلا یه ذره کمک میکرد الان میاد میشینه دیگه اونم نمیکنه

ولی الان چیکار کنم؟ برم صحبت کنم یا نه

اهمیت‌نده‌اصلااا.شده وظیفت مثل‌من‌که شوه بود وظیفه‌و دختر صاحب خونه‌پا‌نمیشد من‌پامیشدم.الان‌عین‌مه ...

اخه رسما بهم میگن پاشو کار کن

یا رفتم کمک به جای اینکه بگه،ممنون نمیخواد، میگه اینم بردار اونم جمع کن، خجالتم نمیکشه

قشنگ احساس کردم فک کرده من کلفتشم

مامانم گفت اونم کار نکنه من توقع ندارم اتفاقا قبلا یه ذره کمک میکرد الان میاد میشینه دیگه اونم نمیک ...

برو ولی صحبت نکن چون قبلا هم شما هم مامانت حرفتونو زدید فقط مث زنداداشت رفتار کن

مث مهمون برو نهایت ی سری چایی بچرخون

بخدا ما انقد ب زنداداش خدمت کردیم جوابمونو اونطور ک نباید داد و هرکسی ب ما میرسه میگ ب عروس نباید انقد رو بدی حقتونه😔

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
اخه رسما بهم میگن پاشو کار کن یا رفتم کمک به جای اینکه بگه،ممنون نمیخواد، میگه اینم بردار اونم جمع ...

ازاین‌به‌بعد‌عین‌مهمان‌‌برو بزن‌پرررو بازی.وقتیم‌اومد‌نذار کارکنه وقتی اینطور انتظارش رفته بالا

ما‌بایکی از عروسا رفتیم‌سفربنده‌خداخودش‌میگفت توکارنکن‌اومدی‌استراحت‌کن‌ولی خب‌من‌خودم‌خجالت‌میکشم‌اشپزی‌نه‌درحد شستن‌اینا

الانم‌میریم‌خونش‌خدایی هم‌من‌هم‌اجیم‌کارمیکنیم...اونم‌میاد‌کمک‌میکنه.باهرکی‌عین‌خودش

توفامیلم‌من‌دیگه‌نمیشورم‌درحد‌جمع‌کردن‌پهن‌کردن.گاهی‌گاهی‌گاهی‌شستن‌همین‌میزنم.پررو بازی‌عین‌بقیه

بهم میگه پاشو خیلی بهم برمیخوره 🙁

وای چ بی .........

شمام هی بپیچون

یا بگو کار دارم

یا بگو الان

یا بگو صبر کن 

بزار حساب کار دستش بیاد

البته قبلش با مامانت هماهنگ باش 

اره انگار بهترین راهش همینه که کار خودتو بکنی و اهمیت ندی

احسنت

زمانی ب آرامش میرسی ک حرف دیگران برات اهمیت نداشته باشه 

موفق باشی دوستم❤

ازاین‌به‌بعد‌عین‌مهمان‌‌برو بزن‌پرررو بازی.وقتیم‌اومد‌نذار کارکنه وقتی اینطور انتظارش رفته بالا ما‌ ...

اره انگار بهترین کار همینه که کاری که خودت فکر میکنی درسته رو انجام بدی و به نطرشون اهمیت ندی

سعی میکنم کمتر برم رفتم هم مثل قبل نباشم و در حد خودم کمک کنم