2777
2789
عنوان

عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 47 پست
انصاف باید هر کسی تو هر جایگاهی داشته باشه هر کسی که بخواد زرنگی بکنه حق الناس برای خودش درست میکنه& ...

دمت گرم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بنظرمن شما نباید چیزی بگی عزیزم

مامانت باید ب داداشت بگه خواهرت مهمون تو و زنته نمیاد کار کنه اونجا و خانومت هم اگر خونه ی ما کار میکنه ب من محبت داره واسه خواهرت ک کمک نمیکنه

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم می‌گفتم مهمان هرگز وظیفه اداره کار کنه خونه میزبان ..اونم مثل منی که مثلا ماهی یکبار میام .اگه کنار میای باراین موضوع ازین به بعد منو دعوت کنید با زنگ  یا اس .اگه سخت برای خانومت  دیگه دعوت نکنید از من به شخصه ..من اخلاقم همینه ..به اندازه نیاز کمک میکنم اما بیشتر نه 

خیلی.. بیچاره ۳ جا هم کار میکنه ما میریم همش تو آشپزخونه اس  تازه جلو ما عروسمون نشسته هی ک ...

دلت نسوزه خودش اینطور رفتار کرده هیچوقتم نمیتونه درست کنه هم کاری زن ومرد واقعا خیلی خوبه ولی نه دراین حدبی احترامی

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بنظرمن شما نباید چیزی بگی عزیزم مامانت باید ب داداشت بگه خواهرت مهمون تو و زنته نمیاد کار کنه اونجا ...

من اینو اون موقع به خودش گفتم 

شنیدم گریه ام گرفت گفتم چرا این حرفو به مامان زدی 

اینجا خونه همه اس خونه من که نیست ولی اونجا خونه شماست مگه چقد میایم

مامانمم گفت شما هم میاید کار نکنید من توقع ندارم

خیلی.. بیچاره ۳ جا هم کار میکنه ما میریم همش تو آشپزخونه اس  تازه جلو ما عروسمون نشسته هی ک ...

بخاطر کار توی منزلش نگفتم عزیزم ،بالخره وطیفه اونم هست

بخاطر اینکه اینقد به خاطر اون تدکر میده به بقیه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

من‌خونه‌عروسا دیگه‌میرم‌کمک‌میکنم.اما‌اخری‌هیچ‌کاری‌نمیکنه‌ حتی ظرف‌بچه‌خودش.ماهم.میریم‌کمکش‌نمیکنیم.معذبمم‌هستمااا‌اما‌محل‌نمیذارم‌تمام

بنظرم‌با‌برادرت‌صحبت‌نکن‌‌چون‌پشت‌زنشو نمیندازه...ممکن‌محکومت‌کنه.اون‌بلده‌چطور مخ‌شوهرشو شست‌وشو بده‌ازاین‌عروسا‌ما‌مادریم

بنظرم‌کمتر‌برو‌.بامامان‌بابات‌درحد‌مهمونی‌یکی‌دوساعتی برو برگرد

وقتیم‌اومد‌نذار کار‌کنه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

داداش منم‌کلی‌کارمیکنه...توخونه‌هم‌کمک زنش‌میکنه.خانم‌خسته‌نشه

من اینو اون موقع به خودش گفتم  شنیدم گریه ام گرفت گفتم چرا این حرفو به مامان زدی  اینجا ...

خب جوابشون چی بود؟

پس با این حساب شما میری اونجا کار نکن و اگ چیزی گفتن بگو ما از مهمون انتظار کمک نداریم 

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
بخاطر کار توی منزلش نگفتم عزیزم ،بالخره وطیفه اونم هست بخاطر اینکه اینقد به خاطر اون تدکر میده به ب ...

صد درصد 

خونه هر دوشونو 

ولی این دیگه از حد گذرونده

و اینکه از بقیه توقع داره میرن خونه اش کار کنن

ببین‌یه‌زمانی میرفتیم‌مهمونی‌میدوییدم‌سمت ظرف.حتی‌زیر‌۱۸سال‌.بعدکم‌کم‌شد‌وظیفم

دختر صاحب‌خونه‌نمیومد‌من‌میرفتم‌حتی‌نمیگفت‌بیا اینور.

همه‌دیگه‌میگفتن‌رها همیسه‌میره‌میشوره

یه بار دختر‌داییم‌دختر خودش ۱۸سال دوبرابر هیکل‌من‌به‌دخترش نگفت‌ بیا.بمن‌میگه‌رهابیا‌بریم‌بشوریم‌من‌رفتم‌چون‌خجالت‌کشیدم‌بگم‌نه

اما‌از‌۱.۱.۱۴۰۰‌بخودم‌قول دادم‌نذارم‌هیچکسی‌ازم‌سواری بگیره‌وسواستفاده‌کنه‌و کسی‌تیکه‌انداخت‌محترمانه‌جوابشو بدم‌تودلم‌نمونه‌ناراحت‌بشم.به‌کسی بهازیادندم.اهمیت‌ندم.خودم‌اولویت اول باشم‌بعد‌بقیه...وواقعا‌روحرفممم‌موندم.هرکسی‌برتی کار ونوبت و...منو‌میخواد‌انداختم‌دور.زنگ‌میزنن‌یا‌جواب‌نمیدم‌یا دیرجواب‌میدم‌یا‌اهمیت‌به‌خواسته هاشون‌نمیدم.میگه‌باشه‌ولی‌میسپارم‌به‌فراموش

میدونم‌بده‌هااباید‌کمک‌همه‌کنیم....ولی‌کسی‌که لیاقت داره.کسی فامیلی‌دوستی‌که‌بخاطر‌کارش‌یادمن‌بیوفته‌نمیخوام‌منو‌بخواد.برن خودشون‌نوبت‌بگیرن.خودشون ظرف بشورن...تاالان رو حرفم‌حدودا‌ایستادم فقط‌‌اونجا‌که‌کسی‌تیکه‌مینداره‌زبونم‌قفل‌میشه‌باید‌فکری‌برای این‌کنم

بخاطر کار توی منزلش نگفتم عزیزم ،بالخره وطیفه اونم هست بخاطر اینکه اینقد به خاطر اون تدکر میده به ب ...

نه‌اگه‌زنی‌تو خونه‌کارمیکنه‌تنها خودش باید‌کارارو کنه...ولب‌اگه‌زنی شاغل باشه‌بله‌همسرم‌باید کمک‌کنه

خب جوابشون چی بود؟ پس با این حساب شما میری اونجا کار نکن و اگ چیزی گفتن بگو ما از مهمون انتظار ک ...

گفت زنم گفته من میرم اونجا کار میکنم اونا میان کمک نمیکنن و این حرف

منم گفتم مریم یه تکونی به خودش بده مشکلی پیش نمیاد 🤦🏽‍♀️😐😑

نه‌اگه‌زنی‌تو خونه‌کارمیکنه‌تنها خودش باید‌کارارو کنه...ولب‌اگه‌زنی شاغل باشه‌بله‌همسرم‌باید کمک‌کنه

کی این حرفو گفته؟؟؟؟اگه ادم مدهبی باشی که حصرت علی توی کار خونه کمک میکردن اونم توی عربستان مرد سالار

اگر م مدهبی نباشی که کلا کارارو تقسیم میکنن

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
کی این حرفو گفته؟؟؟؟اگه ادم مدهبی باشی که حصرت علی توی کار خونه کمک میکردن اونم توی عربستان مرد سالا ...

نظر شخصیمو‌گفتم....خانمی‌که‌کارمیکنه‌بله

ولی وقتی خانم‌توخونه هست.مرد‌۳شیفت سرکار‌بنظرم‌نباید‌بذار کاری‌کنه‌‌....نه‌اینکه وظیفه‌زن باشه نه اصلا وظیفه‌نیسی.خانما‌لطف‌میکننن‌ اما‌گفتم‌بهتر خانم‌توخونس‌خودش‌کارارو‌کنه.چون‌بهرحال‌کار‌بیرونم‌مرد‌رو خسته‌میکنه.خصوصا اگه بقول استارتر ۳شیفت باشه